• Свеж
79 инчен Ремен За Рамо, Екстра дебела Фиксна Подлога За Перница и Универзален Ремен За Замена Со Двојни Спојки Со Метални Вртливи Куки За Торби За Лаптоп, Торби За Ба?
zoom_in

79 инчен Ремен За Рамо, Екстра дебела Фиксна Подлога За Перница и Универзален Ремен За Замена Со Двојни Спојки Со Метални Вртливи Куки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

1 За РЕМЕНОТ ЗА РАМО НА ЧАНТАТА ЗИНЦ : замената на универзалниот ремен ЗА торба ЗИНЦ може да ги замени сите скршени ремени од КОЈА било ТОРБА со Д-ПРСТЕНИ или ЕКВИВАЛЕНТЕН ХАРДВЕР. Особено за торба за рамо / лаптоп компјутерска торба / актовка / торба за гласник / торба за дуфел / торба за пелени / торба за алат / торба за гитара. Професионален пакет, 24-часовна услуга по продажбата, 30-ДНЕВЕН ПОВРАТ НА ПАРИ ЗА Ременот ЗА Рамо ЗИНЦ. ПРИЛАГОДЛИВ РЕМЕН ОД ДВЕТЕ СТРАНИ : Најлонски материјал со двојни избалансирани токи, прилагодлива должина од 43" до 79" (110 до 200 см), погоден за луѓе чија висина е помеѓу 1,5 метри и 2,3 метри. ПРЕСВРТ-ЗАКЛУЧУВАЊЕ-КУКИ : висококвалитетниот материјал од легура на алуминиум е поцврст и тврд, доволно за тежина од 18 кг; отворот на куките е поголем од другите редовни ремени, 360 ротација, полесно се закачува На Д-прстен или еквивалентен хардвер. ФИКСНИ ВЛОШКИ за РАМО : Мека крпа за дишење, не грижете се дали ќе се лизнете на подлогата и ќе го повредите рамото со тешка торба; Фиксна подлога за рамо, ДРЖЕТЕ ја ПОДЛОГАТА НА РАМОТО ЦЕЛО време, оставете да одите без влијание од подлогата за лизгање. И РЕМЕНОТ Е СУПЕР МЕК, сепак ќе се чувствувате удобно дури и директно да ја допрете кожата. ДВОЈНА ИЗБАЛАНСИРАНА ТОКА : Двојно избалансирани спојки, оставете ја силата на рамото порамномерна, НАПРАВЕТЕ ТОРБИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВУВААТ 50% ПОЛЕСНИ; со дизајн што не се лизга, ДВОЈНИТЕ СПОЈКИ се СТАБИЛНИ и нема сами да ја менуваат должината на ременот за рамо поради промената на тежината на торбата.

Поврзани производи..