• Свеж
Комплети за сликање на дијаманти за 5D Diamond за возрасни - серија на gnomes по број деца почетник, DIY уметности занаети Домашен decorид Декор подарок 12x16 инчи, стил на одмор н?
zoom_in

Комплети за сликање на дијаманти за 5D Diamond за возрасни - серија на gnomes по број деца почетник, DIY уметности занаети Домашен

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Сликарството со дијаманти на DIY Gnome има сериски броеви на дијамантската крпа, можете лесно да DIY без сложено работење, само да ги залепите сите дијаманти според броевите Уживајте во DIY забава сега. DIY 9 D Diamond Painting е најпопуларниот DIY уметнички занает, оригиналност, сликарство и смола од смола, заслепувачки од смола, заслепувачки, уникатен сјај, кој може како убав украс дома. Комплетите за сликање со дијаманти се лесни за возрасни или деца. Сликањето на дијаманти DIY е добар начин за култивирање на практичната способност и трпеливост на децата. Овие Gnome Diamond сликарство е многу уникатно. Не е само одлична идеја за вкрстено бод, loversубители на занаетчиски занаети, но и прекрасен подарок за семејството, пријателите и самите себе. Пакетот вклучува : 1 5Д комплет за сликарство за уметност во дијаманти.

Поврзани производи..