• Свеж
Сет за сервисирање од 10 парчиња од не'рѓосувачки челик, сервирање лажица, супа за супа, лажица салата и повеќе, сет за сервисирање, сет на плочки, сет на водителка за ?
zoom_in

Сет за сервисирање од 10 парчиња од не'рѓосувачки челик, сервирање лажица, супа за супа, лажица салата и повеќе, сет за сервисирање, сет на плочки,

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Шеќер тонг * 1 Шеќер лажица * 1. Овошна вилушка * 1. Тркалезна лажица * 1. Гравоста за вилушка * 1. Салата Форк * 1. Салата лажица * 1. Лажица за сервирање * 1. Серверот за торта * 1. Супа за супа * 1. 【COMPLETE 10-PIECE SET】Our serving utensils set includes all the essential tools for any dining occasion, including a serving spoon, soup ladle, salad spoon, gravy ladle, cake server, salad fork, round spoon, sugar spoon, fruit fork, и шеќер тонг, што го прави разноврсен и повеќенаменски сет. 【Премиум квалитет】 Направено со висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, нашите прибор за сервирање се отпорни на 'рѓа, трајни и долготрајни, обезбедувајќи години на употреба и уживање. Огледалото-полирана завршница додава допир на елеганција на која било поставка на табелата. 【Лесно за чистење】 Нашите прибор за сервирање се безбедни машини за миење садови, што ги прави лесни за чистење и одржување по употреба. Тие се исто така дизајнирани со мазна површина за лесно чистење со рака. 【Стилски дизајн】 Со елегантен и модерен дизајн, нашите прибор за сервирање се совршени за секој декор за дома и поставување за јадење, што ги прави одлични за свадби, забави и други специјални прилики. Дизајнот на ергономската рачка обезбедува удобен и безбеден зафат додека служите. 【Загарантирано задоволство】 Ние стоиме зад квалитетот на нашите производи и нудиме 100% гаранција за задоволство, осигурувајќи дека можете да купите со доверба и мир на умот. Нашиот одличен тим за услуги на клиентите е секогаш подготвен да ви помогне во какви било прашања или проблеми што може да ги имате. 【COMPLETE 10-PIECE SET】Our serving utensils set includes all the essential tools for any dining occasion, including a serving spoon, soup ladle, salad spoon, gravy ladle, cake server, salad fork, round spoon, sugar spoon, fruit fork, и шеќер тонг, што го прави разноврсен и повеќенаменски сет. 【Премиум квалитет】 Направено со висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, нашите прибор за сервирање се отпорни на 'рѓа, трајни и долготрајни, обезбедувајќи години на употреба и уживање. Огледалото-полирана завршница додава допир на елеганција на која било поставка на табелата. 【Лесно за чистење】 Нашите прибор за сервирање се безбедни машини за миење садови, што ги прави лесни за чистење и одржување по употреба.

Поврзани производи..