• Свеж
Ларзак 16 мл Кеси За Кафе Со Вентил, 1 фунти Бела 50 парчиња Алуминиумска фолија Рамно Дно Стои Вреќи За Складирање Кафе, Еднократно Топлинска Заптивка Страничен Пате?
zoom_in

Ларзак 16 мл Кеси За Кафе Со Вентил, 1 фунти Бела 50 парчиња Алуминиумска фолија Рамно Дно Стои Вреќи За Складирање Кафе, Еднократно Топлинска

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

[ГОЛЕМИНА и КОЛИЧИНА]50 парчиња (10,12х5, 24х3, 03 инчи) 16оз/1 фунти, двострана дебелина од 32 [ЕДНОНАСОЧЕН ВОЗДУШЕН ВЕНТИЛ ОДРЖУВА СВЕЖ]еднонасочниот воздушен вентил овозможува гасот СО2 генериран по печењето зрна кафе да тече одвнатре кон надвор без да враќа гас, а во исто време, спречува оксидација на зрната кафе и ја одржува храната свежа. [МАТЕРИЈАЛ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА]БОП+алуминиумска фолија за МИЛЕНИЧИЊА+јп за храна, тристепен дизајн го прават посилен, Обезбедуваат ув заштита за да се одржи свежо. [ПОДДРЖАНО ЗА ТОПЛИНСКО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ И ПОВТОРНО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ] вреќите со храна за стоење се запечатуваат, Страничниот патент Што Може Повторно Да се Затвори По запечатувањето, транспортот и складирањето се безгрижни, а храната се чува свежа во секое време. [УПАТСТВА ЗА РАБОТА] : 1.Ставете ги предметите што треба да се чуваат 2.Користете топлински запечатувач (не вклучува) за запечатување3.Кога користите, откинете го горниот патент, отворете ја лентата за запечатување за повторна употреба(Забелешка : не продаваме топлински заптивки).

Поврзани производи..