• Свеж
2 парчиња Контејнери За Пилули, Пренослив Држач За Водоотпорни Пилули За Шишиња Со Пилули Со Клучеви Кутија За Апчиња За Пилули Диспензерот За Шише За Шишиња За Кам?
zoom_in

2 парчиња Контејнери За Пилули, Пренослив Држач За Водоотпорни Пилули За Шишиња Со Пилули Со Клучеви Кутија За Апчиња За Пилули Диспензерот

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : нашите футроли за апчиња се изработени од алуминиумска легура и кристал од кристал, издржлив и цврст, така што може да трае долго време ВОДООТПОРЕН и ОТПОРЕН на ВЛАГА : оваа кутија за таблети има мал гумен прстен за заптивки, кој се користи за заштита на апчиња и лекови внатре од влажнење, хуманизиран и интимен дизајн. ДИЗАЈН НА КЛУЧЕВИ : со приврзок за клучеви, нашиот држач за пилули може лесно да се исече на чанти, синџири за клучеви, јамки за ремени, вреќи за голф или да се користи како влечење патент за палтото или јакната. Многу е погодно што можете да го однесете насекаде. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : садот за пилули мери околу 1,7 х 0,8 инчи/ 4,4 х 2 см( Л х Д), многу удобен за носење, дизајнот на синџирот на клучеви ви овозможува да го прикачите на чанти, синџири за семејни клучеви, јамки за појас, вреќи за голф итн., ефикасно чување од итни случаи во секое време. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ : можете да го користите за складирање на различни апчиња и мали предмети како риба кука, организаторот на метални пилули е добар избор за патување, надворешна употреба или итни ситуации и убаво погоден за риболов патувања, возење велосипед и кампување. Спецификации : Големина : 1,7 х 0,8 инчи/ 4,4 х 2 См (Х х Д) Боја : Сребрена, Црна. Материјал : алуминиумска легура И Кристално Кристално Пакување Содржина : 2 х шишиња со алуминиумски пилули.

Поврзани производи..