• Свеж
Waterfox Iphone 12 Паричник Случај со 4 Држач За Картички За Жени, Отстранлив Капак Флип Фолио Стп Кожен Ремен За Зглоб Отстранлив Магнетски Држач за Удари Со Цветен Цветен ?
zoom_in

Waterfox Iphone 12 Паричник Случај со 4 Држач За Картички За Жени, Отстранлив Капак Флип Фолио Стп Кожен Ремен За Зглоб Отстранлив Магнетски

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Вегански Кожен Паричник Случај за i Phone 12 / 12 Pro, компатибилен со безжичен полнач Добијте целосна заштита и СУПЕР силно сигурно магнетно прицврстување на фолио за паричник. Магнетот што го држи куќиштето на телефонот доволно силно за да биде поставен на делот од паричникот - не грижете се дали телефонот ќе испадне. Футрола за функционален Паричник : Целосно прилагодлив за видео повици без раце, читање или филмови насекаде; Удобно носете картички плус сметки. Рачно изработена од висококвалитетна вештачка кожа и префинета Елеганција изгледа и се чувствува луксузно. Паричник со отстранлив случај, слотови за картички, паричен простор и отстранлив рачен ремен. Ве молиме обрнете внимание на прекрасните случаи за вашиот прекрасен мобилен телефон. дизајн куќиштето за мобилни телефони е изработено од кожа и мек материјал ТПУ, и совршено ќе се вклопи и ќе го одржува вашиот мобилен телефон безбеден и заштитен со стил. Уште повеќе, куќиштата за мобилни телефони се специјално дизајнирани да ги засолнат вашите уреди прашина, шок, гребнатини и испакнатини и други дневни оштетувања. тешките куќишта за паричник за мобилни телефони ќе направат вашиот мобилен телефон да изгледа убаво. Ќе ви се допадне нашиот мобилен телефон паричник случај на големо, и ве молиме не двоумете се да поседувате елегантен мобилен телефон случаи одеднаш! Одржување Исчистете го куќиштето со сува мека крпа, Чувајте го На Суво, Ладно место, избегнувајте изложување на масло, шила.

Поврзани производи..