• Свеж
РАКАВИЦИ ЗА Артритис ОД ВИНГО, Ракавици За Велосипедизам Со Половина Прст Промовираат Циркулација На Крвта Еластичен 1 Пар Униформен Притисок За Возење Велосипед ?
zoom_in

РАКАВИЦИ ЗА Артритис ОД ВИНГО, Ракавици За Велосипедизам Со Половина Прст Промовираат Циркулација На Крвта Еластичен 1 Пар Униформен

DEN 1072.00

Стока
check Во продавницата

Ткаенина со висока Густина : ракавиците за артритис се изработени од лесна, тенка и висока густина ткаенина, со умерен еластичен ефект, кој одговара на рачката и униформен притисок Применливи Сцени : ракавици За Артритисможе да се користи во многу средини, како што се возење велосипед, возење, планинарење, фитнес, риболов, заштита од сонце, дневна здравствена заштита, медицинска здравствена заштита итн. Издавање против Лизгање : издавањето се додава на прстите и дланките на ракавиците за артритис за компресија за да се зголеми јачината на стисокот и да се спречи лизгање и абење. Добри Функции : Ракавиците за Здравствена заштита го балансираат притисокот, тренингот за рехабилитација, здравствената заштита, ја ублажуваат болката во рацете и отокот предизвикан од артритис, ја промовираат циркулацијата на крвта, ги релаксираат мускулите и ги активираат колатералите. Беспрекорно Спојување : интерфејсот на ракавиците за артритис прифаќа беспрекорно спојување, кое е еластично и цврсто, удобно за носење и не е лесно да се лизне. Добри Карактеристики : нега На Собирање, униформен притисок, удобно вклопување, тродимензионална компресија, еластично пакување СО 3д прстен и компресија, обезбедуваат нежно и еднообразно собирање. Издавање против Лизгање : издавањето се додава на прстите и дланките на ракавиците за артритис за компресија за да се зголеми јачината на стисокот и да се спречи лизгање и абење. Ткаенина со висока Густина : ракавиците за артритис се изработени од лесна, тенка и висока густина ткаенина, со умерен еластичен ефект, кој одговара на рачката и униформен притисок. Добри Функции : Ракавиците за Здравствена заштита го балансираат притисокот, тренингот за рехабилитација, здравствената заштита, ја ублажуваат болката во рацете и отокот предизвикан од артритис, ја промовираат циркулацијата на крвта, ги релаксираат мускулите и ги активираат колатералите.

Item Type:
Half Finger Gloves
Material:
Cotton, Polyurethane
Product Color:
Black Grey
Weight:
Approx. 100g / 3.5oz
Features:
Breathable and Comfortable
Package List:
2 x Gloves :
1 x Manual:

Поврзани производи..