• Свеж
Allicaver Metal Made Mount Mount Compativetional HomePod Mini, Цврст метал изработен држач за држач за држач за држач за држач, компатибилен со HomePod Mini.
zoom_in

Allicaver Metal Made Mount Mount Compativetional HomePod Mini, Цврст метал изработен држач за држач за држач за држач за држач, компатибилен

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

✅ 【【Цврст метал направен】 : -изработен метал, здрав и сигурен Особено дизајн за вашиот Home Pod Mini (Home Pod Mini не е вклучен). ✅ 【Посилен сигнал и безбедност】 : -Обезбедете посилен Wi Fi сигнал кога се монтирате високо на wallидот, го чува вашиот Home Pod Mini надвор од патот на миленичиња и дете. ✅ 【Стабилизирајте го вашиот Home Pod Mini】 : -Поставете го вашиот Home Pod Mini за совршено да се стабилизира на која било вертикална површина, како што се wallидот, кабинетот или каде и да сакате. ✅ 【Убава декорација】 : -Грга декорација за дневна соба, спална соба, студија и сите други простории. ✅ 【Што е вклучено】 : -Подобрете со 2 завртки и 2 сидра на суви wallидови за монтирање. Го добива вашиот Home Pod Mini од шанкот, поставете го на wallидот, мебелот или апаратот каде и да мислите на која било висина од која било просторија! Mountидот на wallидот на Allicaver за Home Pod Mini е едноставен и ефикасен дизајн за вас, работи добро со пикапот за микрофон што не е засегната. Карактеристики : ● Лесно, безбедно и елегантно монтирајте го вашиот Home Pod Mini на идот. ● Заштеда на вашиот контра простор и го прави вашето место подобро организирано со монтирање на вашиот Home Pod Mini на идот. ● Заштита на Home Pod Mini од нехалантни мачки, возбудливи кутриња или играње деца.

Поврзани производи..