• Свеж
Јодсен есен симулација венец вештачки есенски јавор остава вештачки тиква бобинки јавор остави венец за украси за домашни украси Денот на благодарноста виси деко?
zoom_in

Јодсен есен симулација венец вештачки есенски јавор остава вештачки тиква бобинки јавор остави венец за украси за домашни украси Денот на благодарноста

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Висок квалитет : Овој венец за жетва, вклучувајќи тикви, бобинки и лисја од јавор Реален, издржлив, долг животен век, одлична декорација за врати и wallsидови. Издржлив материјал : Нашите вештачки украси за есенски венци се направени со траен и еколошки материјал за смола, не е лесно да се избледи или падне, и може да се примени постојано. Лесен за употреба : Нашите вештачки есенски лисја не се потребни обработка, само треба да ги закачите на вратата, да ги ставите на елката, па дури и да ги носите на главата, да обезбедат визуелно уживање и создавање топла атмосфера. Одлични подароци : Овие вештачки венци не се само одличен избор за вашата домашна декорација, туку и совршени подароци за домаќинство, роденденски или благодарници за вашите пријатели и семејство. Многу погодни за свадби, забави, понеделник, Божиќ, Денот на вineубените, Денот на благодарноста, Нова Година, итн. Купете со доверба : Ако имате какви било прашања во врска со нашиот венец од влезната врата, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе бидеме трпеливи за да ги решиме За тебе. Висок квалитет : Овој венец за жетва, вклучувајќи тикви, бобинки и лисја од јавор. Реален, издржлив, долг животен век, одлична декорација за врати и wallsидови. Издржлив материјал : Нашите вештачки украси за есенски венци се направени со траен и еколошки материјал за смола, не е лесно да се избледи или падне, и може да се примени постојано. Лесен за употреба : Нашите вештачки есенски лисја не се потребни обработка, само треба да ги закачите на вратата, да ги ставите на елката, па дури и да ги носите на главата, да обезбедат визуелно уживање и создавање топла атмосфера. Одлични подароци : Овие вештачки венци не се само одличен избор за вашата домашна декорација, туку и совршени подароци за домаќинство, роденденски или благодарници за вашите пријатели и семејство. Многу погодни за свадби, забави, понеделник, Божиќ, Денот на вineубените, Денот на благодарноста, Нова Година, итн. Купете со доверба : Ако имате какви било прашања во врска со нашиот венец од влезната врата, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе бидеме трпеливи за да ги решиме За тебе.

Material:
PVC
Size:
Please refer to the second picture
Use:
to decorate the front door or home, with festive decorations
Features:
- This artificial wreath decorated with artificial pumpkin, maple leaves, berries, and pine cones, brighten up your holiday season.:
The front door is decorated with vitality, Welcome your family and friends to go home together. :
- Our Artificial Autumn Wreath Decorations are made with durable and eco-friendly Resin material, It's not easy to fade or fall, and can be applied repeatedly.:
- Thanksgiving is a chance for family to gather together, this leaf garland will create a warm atmosphere for your family party.:
- Our artificial autumn leaves are no processing is required, you just need to hang them on the door, put them on the Christmas tree, :
or even wear them on your head, to providing visual enjoyment and creating a warm atmosphere.:

Поврзани производи..