• Свеж
Witzon компатибилен со Fitbit Versa 2 бендови за жени мажи, меки дишеви Верса 2 соло јамка Спортска лента, Верса Лајт Верса Се замена за замена Прилагодливи плетенка најлон В?
zoom_in

Witzon компатибилен со Fitbit Versa 2 бендови за жени мажи, меки дишеви Верса 2 соло јамка Спортска лента, Верса Лајт Верса Се замена за замена

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

❤ Компатибилни модели - Витзон Строго -лентите се дизајнирани само за Fitbit Versa 2 / Fitbit Versa / Fitbit Versa / Versa SE Smart Watch, не за Fitbit Sense 1/2, Versa 3/4, Charge 3/4, Alta, Inspire или Други серии (kindубезно белешка : Smart Watch не е вклучена) ❤ Меки и дишени најлон Верса 2 опсези - Нашите ленти за часовници за часовници се изработени од врвен материјал од врвен ткаенина, лесен и флексибилен, издржлив и миење. Тој е ефикасен во спречувањето на алергии на кожата и иритација. Уникатен еластичен дизајн, направете го супер удобен за носење. ❤ Една големина одговара на повеќето - дизајни со прилагодлива тока од не'рѓосувачки челик, погодна за зглоб од 5,5 инчи - 9,8 инчи (130мм -250мм). Не се грижи за премногу тесно или премногу лабаво. Можете дури и да ја прилагодите на раката кога миете рацете за да спречите да се навлажни. ❤ Повеќе бои - Постојат живописни повеќе бои на овие Versa 2 опсези за вашите избори, стилски и мода. Погодно за жени момчиња за мажи, ви помагаат да го облечете вашиот Верса часовник за да бидете попривлечни според вашето расположение и дневна облека. ❤ Идеален пристоен подарок - Совршен подарок за роденден, Денот на благодарноста, Божиќ, Денот на мајката, Денот на таткото, Денот на вineубените, Денот на жената, итн. Секое проблем со производот, ние секогаш ќе го исправиме тука за да ви помогнеме. ❤ Компатибилни модели - Витзон Строго -лентите се дизајнирани само за Fitbit Versa 2 / Fitbit Versa / Fitbit Versa / Versa SE Smart Watch, не за Fitbit Sense 1/2, Versa 3/4, Charge 3/4, Alta, Inspire или Други серии (kindубезно белешка : Smart Watch не е вклучена). ❤ Меки и дишени најлон Верса 2 опсези - Нашите ленти за часовници за часовници се изработени од врвен материјал од врвен ткаенина, лесен и флексибилен, издржлив и миење. Тој е ефикасен во спречувањето на алергии на кожата и иритација. Уникатен еластичен дизајн, направете го супер удобен за носење. ❤ Една големина одговара на повеќето - дизајни со прилагодлива тока од не'рѓосувачки челик, погодна за зглоб од 5,5 инчи - 9,8 инчи (130мм -250мм). Не се грижи за премногу тесно или премногу лабаво. Можете дури и да ја прилагодите на раката кога миете рацете за да спречите да се навлажни.

Поврзани производи..