• Свеж
Tedaekti За Галакси S22 Плус Паричник Случај, Galaxy S22+ Држач За Кредитни Картички Скриен Џеб Kickstand Случај Со Капак Слајд Камера, Вграден Во 360° Ротирај Прстен Стојат За Samsung ?
zoom_in

Tedaekti За Галакси S22 Плус Паричник Случај, Galaxy S22+ Држач За Кредитни Картички Скриен Џеб Kickstand Случај Со Капак Слајд Камера, Вграден

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●Компатибилен●случаите На Скриениот Паричник СЕ компатибилни САМО Со Samsung Galaxy S22 Plus (6,6 инчи, 2022 година. Не е погоден за други модели . `+Картичка Паричник Случај За галакси С22 плус плус дизајн за носење 2 картички, готовина и слики, скриените џебови за картички не се лесни за забележување, многу удобни и приватни. ●Заштитник На Капакот на Леќата за лизгачки Фотоапарат ● по илјадници научни тестови и прилагодувања, капакот на фотоапаратот е многу лесен за лизгање, но не и лабав! Обезбедување едноставна и удобна заштита за вашиот фотоапарат дневно. Quickstand Случај За Galaxy S22 plus ® вграден држач за Прстен од 360°нуди дополнителен стисок што го намалува паѓањето на телефонот, ослободете ја раката за да гледате видео. Поддршка магнетни автомобил планината!. ●Заштита од паѓање ● 4 агли отпорни на удари, Подигната леќа на екранот, тврд компјутер назад и мек браник НА TPU, спречувајќи пукање на телефонот при случајни капки, испакнатини и гребнатини.

Поврзани производи..