• Свеж
HAPAW Безжичен Ноктите Вежба, 11 во 1 Полнење Електрични Ноктите Вежба Комплет Преносни Електрични Ноктите Датотека Машина Датотека Комплет За Акрилик Гел Нокти, Мани?
zoom_in

HAPAW Безжичен Ноктите Вежба, 11 во 1 Полнење Електрични Ноктите Вежба Комплет Преносни Електрични Ноктите Датотека Машина Датотека Комплет За

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

1 х Безжична Електрична Вежба за Нокти 11 х Дупчалки за Нокти (3/32"). 31 х Брусење Бендови. 3 х Датотеки За Нокти. 1 х Торба За Складирање. 1 х англиски Прирачник. 1 x Тип Ц НА USB Кабел. 3 Прилагодлив Контролер За Брзина. Ниска Бучава И Ниска Топлина. Брзина : 7000 ВРТЕЖИ во МИНУТА 1 10000 ВРТЕЖИ ВО МИНУТА 1 14,000 ВРТЕЖИ во МИНУТА (прилагодлив). Само 1,5 часа наплаќаат и работат до 2,5-4 часа. 400мах Батерија на Полнење. [Професионална Електрична Датотека За Нокти] оваа машина за дупчење нокти е со квалитет на салонот за нокти, безжична датотека за нокти погодна за природни дебели и акрилни гел нокти може да се користи за полирање и отстранување на акрилен прав, полигелни нокти, гел за лак и декорација на ноктите. Оваа акрилна вежба за нокти е погодна и за домашна, салонска и за убавина. Тоа не само што може да биде вашата алатка за полирање на маникир-педикир, туку и вашата вежба за нокти за кучиња. [Вежба за Нокти За Полнење] машината за дупчење За Нокти е опремена со батерија што не се отстранува на полнење. професионална електрична вежба за нокти електричната датотека за нокти ќе биде целосно наполнета само 1,5 часа и ќе работи до 4 часа. Безжичната употреба го прави поудобно носењето и користењето на вежбата за нокти во секое време и насекаде. Долго притиснете ја безжичната вежба ЗА нокти ЗА да СЕ вклучат 2, долго притискање за да се исклучи. [Прилагодлива Брзина и Насока] 7000-14000 вртежи во минута електрична машина за дупчење нокти со 3 прилагодлив контролер за брзина. Насоката на вртење напред и назад го олеснува користењето и за левата и за десната рака. Тоа е идеална моќна акрилна машинка за нокти за почетници или професионалци. [Низок Шум И Ниска Топлина] електричната вежба за нокти со акрилна датотека за нокти е опремена со висококвалитетно лежиште и моќен мотор за ниски вибрации и низок шум (< 55d B). Компактното и висококвалитетно алуминиумско тело го прави ефикасно расфрлање на топлината.

Поврзани производи..