• Свеж
Полнач За Nintendo Прекинувач И Прекинувач Lite И Прекинувач OLED, Поддршка NINTENDO Прекинувач ТВ Приклучок Режим AC Напојување Адаптер, 5ft Тип C Полнач Кабел За Прекинувач. Изл?
zoom_in

Полнач За Nintendo Прекинувач И Прекинувач Lite И Прекинувач OLED, Поддршка NINTENDO Прекинувач ТВ Приклучок Режим AC Напојување Адаптер, 5ft Тип

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Брзо полнење целосно повеќето уреди во рок од 3 часа Огноотпорен абс материјал, Поголема безбедност за вас. Поддршка нинтендо префрли тв приклучок режим. 0 брза брзина на полнење ic чип вграден во. Должина на кабелот : 150см / 5фт / 60ин. Платформа : USB Тип C Pd Полнач. Влез : 110v~240v Широк Волта. Излез : 5 V2 A~9 V2 A~15 V2. Ажурирана Верзија На Портата За Полнење - на приклучокот во прекинувачот можеби ќе му треба малку повеќе сила од официјалниот полнач на прекинувачот nintendo. Но, повеќе безбедност и брзо да се наплаќаат нинтендо прекинувач и префрлување лајт и прекинувач oled. Полначот со голема брзина во рок од 2,5 часа може да ви заштеди време на полнење и да се забавува повеќе со Прекинувачот. Поддршка Прекинувач Тв Приклучок Режим-најдобрите замени прекинувач адаптер за напојување е работа со вашиот приклучок, така што ќе може да игра НА ТЕЛЕВИЗИЈА. Овој pdobq nintendo прекинувач полнач поддржува тв приклучок и ТВ режим. Дозволете ви да го приклучите прекинувачот за играње НА ТВ, кога сте уморни од гледање на екранот на домаќинот На Прекинувачот. Мулти Заштита Карактеристики-pdobq полнач за прекинувач доаѓаат со сертифициран PD3. За да се обезбеди безбедна употреба со вашиот Систем За Прекинувачи Нинтендо, полначот ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА обезбедува заштита од краток спој, заштита од прекумерен напон и заштита од прекумерна топлина. Безбедноста и сигурен производ е животот на компанијата. 5ft Полнач Кабел За Прекинувач-pdobq Прекинувач AC адаптер доаѓаат со екстра-долга 5 Нозе Тип C Интегриран кабел кој ви дава многу кабел за да стигнете до штекер.

Поврзани производи..