• Свеж
Ziytex 10 парчиња самостојна лепење wallидна кука силна кујна складирање лепливи куки пешкир облека облека бања врата закачалка мултифункционална организатор на домов?
zoom_in

Ziytex 10 парчиња самостојна лепење wallидна кука силна кујна складирање лепливи куки пешкир облека облека бања врата закачалка мултифункционална

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

✅ 【Премиум материјал】 : Лепливата кука е изработена од цврста пластика и мери околу 3*5см Добар квалитет, чисто и уредно, времето нема да ја промени својата боја, подолга и потрајна. ✅ 【Лесно виси】 : wallидната кука работи без да остави дупки, ознаки или леплива остаток, за да можете да се движите и повторно да ги потпишете четките, кујнските прибор, домашните украси и додатоците, или да ја користите како кука за палто за да ја обесувате омилената јакна и палто . ✅ 【Бесплатно оштетување на оштетување】 : theидните куки работат без да оставите дупки, ознаките, за да можете да ги преместите и повторно да ги потпишете капи, календари, клучеви, алатки за чистење, накит и додатоци, итн. Куките можат да се користат како wallидни куки, куки за крпи, закачалки за Божиќни врати, клипови за кука, закачалки за фрижидер, куки за слики, закачалки за камин и друго. задоволете ги сите ваши потреби. ✅ 【Подарок】 : Тоа ќе биде совршен подарок што можете да им го дадете на пријателите, семејството, уникатен подарок за родендени на децата, Божиќ и Велигден. ✅ 【Премиум материјал】 : Лепливата кука е изработена од цврста пластика и мери околу 3*5см. Добар квалитет, чисто и уредно, времето нема да ја промени својата боја, подолга и потрајна. ✅ 【Лесно виси】 : wallидната кука работи без да остави дупки, ознаки или леплива остаток, за да можете да се движите и повторно да ги потпишете четките, кујнските прибор, домашните украси и додатоците, или да ја користите како кука за палто за да ја обесувате омилената јакна и палто . ✅ 【Бесплатно оштетување на оштетување】 : theидните куки работат без да оставите дупки, ознаките, за да можете да ги преместите и повторно да ги потпишете капи, календари, клучеви, алатки за чистење, накит и додатоци, итн. Куките можат да се користат како wallидни куки, куки за крпи, закачалки за Божиќни врати, клипови за кука, закачалки за фрижидер, куки за слики, закачалки за камин и друго. задоволете ги сите ваши потреби.

material:
plastic
Size:
3*5cm
Color:
light pink, light blue, dark blue, white, black, purple, yellow
Quantity:
10
describe:
Magic traceless glue, thickened glue layer, strong adhesion, lasting stability:
Hook 360°, swivel design, kitchen storage, bathroom storage:
Brush storage, easy installation, fast and convenient, no nails and no drilling:
Package:
10 sticky hooks:
notes:
1. The size of items placed on the table may vary slightly.:
2. Due to various factors such as the brightness of the display screen and the brightness of the light when taking pictures, the actual color of the product may be slightly different from the pictures on the website. :

Поврзани производи..