• Свеж
Очила За Слепи Бои, Преклопување Со Висока Преносливост Преносни Црвени И Зелени Слепи Очила За Слепило Во Боја За Слепило Во Боја Корективно Слепило Во Боја Случа?
zoom_in

Очила За Слепи Бои, Преклопување Со Висока Преносливост Преносни Црвени И Зелени Слепи Очила За Слепило Во Боја За Слепило Во Боја Корективно

DEN 200.48

Стока
check Во продавницата

Флексибилни и Лесни : Флексибилни и лесни Еластични, Очила Со Недостаток на Боја не е лесно да го стиснете лицето, непречено да се отвораат и затвораат за да носат различни форми на лице, не е лесно да паднат, лесно и удобно! Издржлив Материјал : Овие очила за слепи бои се изработени од смола, со модерен стилски дизајн и легиран материјал со ултра лесна и издржлива рамка TR90 ОД легура, која е погодна и за мажи и за жени. Лесен За Носење И Чистење : оваа боја слабост очила со очила случај и очила крпа, многу лесен за извршување и употреба, валкани е исто така лесно да се исчисти. Рамката на производот е преклоплива, што го олеснува носењето на очилата. Можете да го понесете со вас во вашата торба или во вашиот патнички багаж. Висока Преносливост : Очила За Слепило Во Боја Надградена двострана обвивка, добар пренос на светлина, сличен на очилата за сонце, за да се избегне различност, тешко се разликува е очилата за слепи бои. За Надворешна И Внатрешна Употреба : сите наши очила се дизајнирани специјално за светли средини, помагајќи да се решат проблемите како што се решавање на возење патувања и уметнички хоби. Висока Преносливост : Надграден двостран слој, добар пренос на светлина, сличен на очилата за сонце, за да се избегне различност, тешко се разликува е очилата за слепи бои. Флексибилен и Лесен : Флексибилен и лесен еластичен, не е лесен за штипкање на лицето, непречено отворање и затворање за носење на различни форми на лице, не е лесен за паѓање, лесен и удобен! 3. Издржлив Материјал : Овие очила за слепи бои се изработени од смола и легиран материјал со ултра лесна и издржлива РАМКА TR90 ОД легура, која е погодна и за мажи и за жени. Лесен За Носење И Чистење : оваа боја слабост очила со очила случај и очила крпа, многу лесен за извршување и употреба, валкани е исто така лесно да се исчисти.

Item Type:
Color blindness glasses
Material:
TR90, alloy
Function:
Improve color blindness and color weakness people to correctly identify colors
Size:
Nose Spacing:
Approx. 15mm / 0.59in
Lens Width:
Approx. 57mm / 2.24in
Glasses Leg Length:
Approx. 146mm / 5.75in
Frame Height:
Approx. 34mm / 1.34in
Total Width of Frame:
Approx. 140mm / 5.51in
Package List:
1 x Black Frame Glasses:
1 x Glasses Case:
1 x Glasses Cloth:
1 x Inspection Chart:
Note:
1. Please tear off the protective film before use.:
2. When observing the lens from different angles, you will find that the reflection color of the lens is different, which is a normal phenomenon.:
3.The pattern of the storage box and the cleaning cloth are random.:

Поврзани производи..