• Свеж
Шише со топла Вода, 350мл 2 парчиња Шишиња Со Топла Вода За Ублажување На Болката, Пренослива Вреќа Со Топла Вода За Потопли Стапала На Рацете, Олеснување На Болката В?
zoom_in

Шише со топла Вода, 350мл 2 парчиња Шишиња Со Топла Вода За Ублажување На Болката, Пренослива Вреќа Со Топла Вода За Потопли Стапала На

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Безбеден За Употреба Е Дојден Со приклучок за капак против истекување, двојните дизајни против истекување носат добар ефект на запечатување, Многу лесен,брз и безбеден за истурање вода во вреќата со топла вода без прелевање, ве Молиме истурете две третини од топла вода на 80 степени ●Лесен За Употреба, мекиот фланелен капак што Може да се Одвојува е удобен за држење , лесен и удобен за употреба.Производот има голем затворач за шишиња со навој, дизајн со широка уста, така што е полесно да се наполни водата, водоотпорната уста на цвест е добро запечатена и отпорна на истекување,. ●Висококвалитетен Материјал●потрајна изолација Со подебела гума, подобар ефект со фланелен капак, удобно и топло шише со топла вода е мало и преносливо, меко и удобно, топло и отпорно на истекување,нетоксично и без мирис,без БПА,издржливо и еднократно, Со Една Големина : Прибл. 19 x 12 x 4cm / 7.6 во (рачно мерење за повикување). ●Широк Спектар На Апликации ● Погоден За загревање во зима со топла и ладна терапија, за загревање во зима Иumn, може да се користи за ублажување на болката, топлите раце, половината, стомакот и стапалата, за ублажување на болката во вратот и рамото, ублажување на менструалните болки и спортски повреди, и е совршен подарок за пријателите, љубовниците и роднините. ●Мал И Пренослив●Мал и пренослив, мек и удобен капак може да се загрее и да спречи истекување или изгореници.Заштитете од внатре кон надвор, изборот на материјали е строго контролиран и вграден внатрешен изолациски слој за водоотпорна заштита и заштита од истекување.

Item Type:
Cartoon hot water bottle
Material:
Rubber + flannel
Function:
Suitable for keeping warm in winter, heat and cold therapy can be used to relieve pain and sports injuries
Single Size:
Approx. 19 x 12 x 4cm / 7.5 x 4.7 x 1.6in (manual measurement for reference)
Capacity:
350ml
Steps:
1. Insert the bottom of the hot water bottle into the mouth of the cloth sleeve:
2. Close the opening on the back:
3. Fill in 2/3 of the hot water, please be careful when filling to avoid scalding:
4. Drain the excess air in the hot water bottle after filling the water. This step is very important. The air must be squeezed out:
5. Tighten the nut with proper strength and do not use excessive force to prevent slippage:
Package List:
2 x Hot Water Bottle2 x Hot Water Bottle Cover

Поврзани производи..