• Свеж
Кутија за лични организатори за складирање на фиоки Nuobesty: Пинк пластични контејнери за чување уметности за шиење додатоци за шиење Стационарни и маички винилни да?
zoom_in

Кутија за лични организатори за складирање на фиоки Nuobesty: Пинк пластични контејнери за чување уметности за шиење додатоци за шиење Стационарни

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

90% памук/10% рајон Подложни фиоки за пластично складирање- овој разноврсен систем за складирање на фиоки 4- ви овозможува да чувате широк спектар на лични уметности, занаети и додатоци за да ви помогне да заштедите простор под вашата работна маса или со занаетчиски проекти. Брза пристапност за влечење- 4-те широки фиоки не го олеснуваат складирањето на трудови, документи, винил, ножици, пенкала и моливи и друга опрема до кои фиоките за влечење нудат лесен пристап. Нареден, дизајн за заштеда на простор- нудејќи вертикално складирање што се вклопува под површината на работната површина во вашиот дом или канцеларија, овие контејнери за складирање со фиоки помагаат во намалување на нередот и подобрување на целокупната ефикасност на работата. , Тешка пластика- поотпорен, добро избалансиран дизајн над стандардни опции за складирање на пластични фиоки Нашата кутија за складирање е отпорна на дамки за складирање на лични или професионални додатоци и опрема. Тоа е совршен организатор. Мора да има Организатор на маса за облекување за жени и девојчиња. Опис Оваа кутија за складирање на табели со мулти-слој е издржлива и практична, со мазна површина, исклучителен изглед, лежиште на оптоварување, не е лесно да се деформира и отпорна на абење. Погодно за складирање на козметика, производ за нега на кожата, канцелариски материјал, датотеки и некои други мали предмети.

Поврзани производи..