• Свеж
Куќиштето за таблети е погодно за Таблети од 10,1 инчи, Заштитна Обвивка Од Кожен Држач Со Држач Со Повеќе Агли, Прилагодлив Држач За Таблети, Мала Тежина Контактирај?
zoom_in

Куќиштето за таблети е погодно за Таблети од 10,1 инчи, Заштитна Обвивка Од Кожен Држач Со Држач Со Повеќе Агли, Прилагодлив

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

Quotibility ® големината е 9,65 "L x 6,89" W x 0,39 " H одговара само За WIFI Таблета Lectrus 10 ИНЧИ 5 G (ASIN : B07 YZFBXP, B07 Z3 PMQSS ,B07 K87 MNTM)( не е погодна за Lectrus други таблети). €●Qti-Skid®со внатрешни ткаенини од мока и ткаенини од мока на работ на задниот капак на КОМПЈУТЕРОТ, помага да се спречи лизгање и стабилно стоење. Практична позиција на штандот за гледање филмови или пишување. Qull Ever Cover Fash Со магнетно затворање го држи капакот безбедно затворен со лесен пристап до копчињата, портите и камерите. Практична позиција на штандот за гледање филм или пишување. €€é lighteight И Protective Que Изработени од врвни стп кожа и мока ткаенини за удобно чувство за допир и заштита на вашата маса од шокови, гребнатини и прашина. Queranty и Поддршка . Ве Молиме пребарајте "Lectrus" за таблети и други додатоци понудени од Lectrus.Контактирајте не за да добиете поврат ако не може да одговара на вашиот уред и можете да ја задржите оваа кутија за таблети. ●€_®Компатибилност qévré qvrz qur исклучиво дизајниран За WIFI ТАБЛЕТА Lectrus 10 инчи 5 G (не е компатибилен со други уреди.) ● Заштитна заштита од ударимеката задна обвивка НА TPU го штити ВАШИОТ WIFI Таблет Lectrus 10 инчи 5 G Од удари, капки и удари.`+ Ултра Тенок И Лесен Минимален Рефус,Стил На Минимализам,Одличен За Носење Наоколу.

Поврзани производи..