• Свеж
Ноќ Ноќ Лаванда Ароматерапија Бебе Подарок Во Собата, Розова Зајаче Тема, Сите-Природни &засилувач; Хипоалергични Нега На Кожата, Рачно изработени Во САД Од Страна ?
zoom_in

Ноќ Ноќ Лаванда Ароматерапија Бебе Подарок Во Собата, Розова Зајаче Тема, Сите-Природни &засилувач; Хипоалергични Нега На Кожата, Рачно изработени

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

? УБАВО НАПРАВЕНО ПО НАРАЧКА! Овој луксуз, ароматерапија, нова кутија за подароци за бебиња е одличен начин за честитање и разгалување на новите родители и баби и дедовци (Види опис на производот за листа на содржини. ? 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО! Во случај да не сте 100% задоволни со купувањето, ние ќе ви испратиме бесплатна замена или ќе ви дадеме целосна наплата, без поставени прашања!. ? САМО НАЈДОБРОТО ЗА БЕБЕ! Рачно изработени во мали серии со безбедни, целосно природни состојки од растително потекло за да му дадете на вашето скапоцено бебе најбезбедни можни производи. ПАРАБЕН СЛОБОДЕН & НЕМА ПЕТРО-ХЕМИКАЛИИ!. ? ХИПОАЛЕРГИЧНА ФОРМУЛА, СОВРШЕНА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА! Нашите производи вклучуваат природни и органски состојки за да ја одржат дури и најчувствителната кожа смирена и хидрирана. Фарма на кожата органското масло од шафран се одгледува и ладно се притиска локално, обезбедувајќи највисок квалитет. Направени без врвни алергени на храна : глутен, соја, кикирики, ореви од дрвја, пченица или пченка. СУРОВОСТ БЕЗ ТЕСТИРАЊЕ НА ЖИВОТНИ. Ние тестираме само на пријателите и семејството. ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД.

Поврзани производи..