• Свеж
2 Пакувајте Рамка За Регистарска Табличка Од Јаглеродни Влакна За Американската Армија, Црн Алуминиумски Тенок Држач За Ознаки За Автомобили За Држач За Предна И З?
zoom_in

2 Пакувајте Рамка За Регистарска Табличка Од Јаглеродни Влакна За Американската Армија, Црн Алуминиумски Тенок Држач За Ознаки За Автомобили

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

+РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА РАМКА ОД ЈАГЛЕРОДНИ ВЛАКНА+ - Рамка Од Црна Алуминиумска Регистарска Табличка со јаглеродна шема отпечатена на површината (НЕ ВИСТИНСКА РАМКА ЗА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА ОД ЈАГЛЕРОДНИ ВЛАКНА) Тешката рамка на регистарската табличка е издржлива, отпорна на ' рѓа, отпорна на корозија, отпорна на временски услови, доказ за штракање, направете ја вашата регистарска табличка за автомобил подобро заштитена. Доаѓа Во 2 Пакет, погоден за држач за регистарска табличка на предниот браник и држач за задна регистарска табличка, рамката со 4 дупки може лесно да се инсталира. ●УНИВЕРЗАЛНА РАМКА за РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА во САД-дизајн На Тенка рамка, големина 6-3/8 "х 12-1/4", погодна за сите стандардни/универзални/новини/сопствени регистарски таблички НА САД и Канада, се додека нивната големина е 6 "х 12". Рамката на плочата за лиценца со 4 дупки, уникатниот тенок раб гарантира дека не ги замаглува етикетите на четирите агли и е 100% УЛИЧНА ЛЕГАЛНА во повеќето држави. Четирите агли се заоблени работ дизајн, побезбедно, не ќе нула. +РАМКА ЗА РЕГИСТАРСКА ТАБЛИЧКА со ЗАВРТКИ - Лесна За Инсталирање. Ние обезбедуваме Хардверски Комплети За Монтирање На Регистарски Таблички, вклучувајќи завртки за регистарски таблички од нерѓосувачки челик и капачиња за црни завртки. Капачето на завртката ја покрива главата на завртката, што може добро да ја украси рамката на црната регистарска табличка и исто така да игра улога во спречувањето кражба. Комплетен комплет за монтирање регистарски таблички е соодветен подарок-рамка за регистарски таблички за жени, мажи.

Поврзани производи..