• Свеж
Брада Чешел За Мажи Џеб Виткање Чешли за мустаќи &засилувач; Коса Патување Природни Дрвени Чешел Со Вистински Човек Гравирање-Совршен за Употреба со Брада Мелем Ма?
zoom_in

Брада Чешел За Мажи Џеб Виткање Чешли за мустаќи &засилувач; Коса Патување Природни Дрвени Чешел Со Вистински Човек Гравирање-Совршен

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ЏЕБЕН ЧЕШЕЛ : Чешел За Преклопување Дрво За Мажи Е Совршен За Секоја Употреба : За Коса, брада и Мустаќи Совршен за нанесување масла и мелеми. ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА НА СИТЕ. ДОДАТОЦИ ЗА БРАДА СО ГОЛЕМИНА НА ПАТУВАЊЕ : чешел за брада со големина на Џеб совршено се вклопува во џебот на фармерките или во паричникот, за да можете да ја негувате косата на лицето во секое време, насекаде. Бидете во стил токму сега. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ, ПРОФЕСИОНАЛЕН ЗАНАЕТЧИЈА, РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ЧЕШЛИ ЗА МАЖИ : Овој чешел е изработен од висококвалитетни материјали, долготрајно и издржливо дрво од орев. Издржливиот дизајн ќе помогне да се намали пластичниот отпад. ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА МАЖИ : доаѓа во слатко пакување, што го прави совршен подарок за Денот на Таткото, Денот на Вљубените, Роденденот, Божиќ, Годишнината или кој било посебен настан. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ : Сите производи доаѓаат со 100% гаранција за задоволство-само контактирајте не ако не сте задоволни со вашето купување од која било причина. Можете да ни го вратите предметот, а ние ќе ви ги вратиме парите. 11 см х 3 см (4,3 "х 1,2"). Додатоците За Брада Уживаат Во Дрвото Се Совршени За Секоја Употреба : За Коса, брада и Мустаќи. Чешлите се совршени за нанесување масла и мелеми. ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА НА СИТЕ.

Поврзани производи..