• Свеж
Цијодо 1 Комплет Суспендирана Решетка За Чевли Ѕидна Решетка За Чевли Фудбалски Дисплеј Организатор На Држачи За Чевли Црна Полица За Прикажување Чевли Црна Решет?
zoom_in

Цијодо 1 Комплет Суспендирана Решетка За Чевли Ѕидна Решетка За Чевли Фудбалски Дисплеј Организатор На Држачи За Чевли Црна Полица За Прикажување

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

РЕШЕТКА ЗА чевли за чевли од сите големини, решетката за чевли на ѕидот е совршен дисплеј за патики ПЛОВЕЧКИ ДИСПЛЕЈ за ЧЕВЛИ користи Едноставен и удобен за инсталирање и употреба, може ефикасно да прикажува чевли на продавницата. ЅИД Акрилен материјал од Висока класа, полиран и мазен, не ги повредува рацете или чевлите, лесен за употреба. ЛЕВИТИРАЧКИ ДИСПЛЕЈ за ЧЕВЛИ користи чевли од сите големини, решетката за чевли на ѕидот е совршен дисплеј за патики. ПЛОВЕЧКИ ТРЕНЕР ДИСПЛЕЈ не само што е за складирање, туку и за прикажување, погоден за трговски центар, супермаркет,. Пакетот Вклучува 6 х чевли лавици 12 х завртки 12 х експанзија Цевки Карактеристики-Боја : Штандови За Прикажување Црни Чевли. - Внимателно избраниот материјал и фината изработка ви даваат сеопфатни искуства за прикажување Лавици за Кошаркарски Чевли. - Изработката на овој производ е совршена и ќе имате добро искуство во користењето на решетката за чевли за монтирање на ѕид. - Материјал : Акрилни Висечки Чевли Стои. - Големина : Околу 20,00Х7, 60Х4, 00см/7, 86Х2, 99Х1, 57инчен лебдечки дисплеј за патики. -Акрилен материјал од висока класа, полиран и мазен, не повредува раце или чевли, лесен за Употреба Полици за Чевли. - Издржлив држач за прикажување за да ги истакнете карактеристиките на вашите чевли, убава и корисна полица за прикажување чевли.

Поврзани производи..