• Свеж
LED -ламба за предводи за Candyfouse со контрола на допир, ламба за читање без треперење, 3 режими на бои, ламба за преклопување на табели, светло за читање на очите за канце?
zoom_in

LED -ламба за предводи за Candyfouse со контрола на допир, ламба за читање без треперење, 3 режими на бои, ламба за преклопување на табели,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

? [Заштеда на простор] LED ламбата за табели може слободно да се прилагоди од повеќе агли, преклопување, удобно складирање, светло тело, лесен за носење, погодно за канцеларија, библиотека, спална соба, панел за допир може да се користи како држач за мобилен телефон Имитација на кожа површина, бела едноставна. ? Погоден за канцеларија, студирање, читање, спиење и така натаму. ? ? ? [Бесплатно агол на прилагодување] Главата на ламбата на табелата може да се ротира 180 °, раката може да се ротира 90 °, може да ја прилагоди поголема висина и агол, за да се добие најдобриот ефект на осветлување, удобен за ваша употреба. Димензии на White Product : 12 "d x 3,9" W x 2.2 "Hspecial карактеристики : прилагодлива температура на бојата, прилагодлива светлина, прилагодлива висина, полнач, може да го смени типот на изворот на светлина : Лед. : White Switching style Connection Technology - USBSwitch Installation Type : Desktop Item Weight 10.5 oz Product size 12 x 3.2 inches Assembly height : 2.2 in Assembly length 12 inches Assembly width 3.9 inches Special features : Adjustable color temperature, adjustable light, adjustable height, rechargeable, can change the color Including batteries ? Дали не се батерии? Дали не се пријавени пријатели, добредојде во нашата продавница! Еве, можете да ги најдете најновите модни производи, обезбедување на квалитет, прифатливи цени! Постојат различни преференцијални активности кои чекаат да учествувате во секое време, така што ќе Може да добиете максимална корист во забавата на шопинг! Дојдете и погледнете!.

Поврзани производи..