• Свеж
Оуголд 500 ПАРЧИЊА Налепници За Срце Се Тркалаат 1 инч за Денот На Вљубените Годишнини Од Венчавката Пликови За Покани 8 Налепници За Срце Во Боја Етикети За Наставни?
zoom_in

Оуголд 500 ПАРЧИЊА Налепници За Срце Се Тркалаат 1 инч за Денот На Вљубените Годишнини Од Венчавката Пликови За Покани 8 Налепници

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

●Широки Апликации● налепниците за срце се идеални за украсување важни и посебни денови како Денот на Вљубените, свадби, годишнини итнОвие едноставни и елегантни налепници можат да го направат денот на Вљубените поинаков.Можете исто така да ги испратите овие налепници За Вљубените на вашите пријатели или семејство како прекрасни подароци или да ги однесете за секојдневна употреба. ●Безбедно Лепило За облека ● холографски налепници за срце се направени за добро да се држат до облеката и да се отстранат без остатоци или штета на облеката. Ставете ги на сѐ, од картон до поли чанти, па дури и маици. ●Уживајте Во Забавата Самостојно. Сјајните налепници на Вљубените може да се користат за украсување лаптопи, чаши за вода, бележници, честитки, кутии за подароци, писма итн.; дизајнот во облик на срце е едноставен и стилски, кој може да ги изрази вашите искрени желби, а светло црвената боја исто така може да привлече внимание и да создаде топла атмосфера за да ги израдува луѓето. €Премиум Материјал●Изработени од квалитетна ласерска хартија, овие налепници се сјајни,еколошки, без мирис,без избледување,водоотпорни и издржливи.Овие сјајни налепници за срце се самолепливи и не се лесни за паѓање.Лесно се сечат,се лупат и се лепат за целните предмети, не е лесно да се искинат и скршат.

Поврзани производи..