• Свеж
УГРИН 2,5 Инчен Куќиште За Хард Диск Интегрирајте се Со Кабел Од 1,6 СТАПКИ, САТА Без Алатки ДО USB 3,0 7mm 9,5 mm Надворешно Куќиште SATA SSD HDD Со UASP, Куќиште За Хард Диск За Лапто?
zoom_in

УГРИН 2,5 Инчен Куќиште За Хард Диск Интегрирајте се Со Кабел Од 1,6 СТАПКИ, САТА Без Алатки ДО USB 3,0 7mm 9,5 mm Надворешно Куќиште SATA

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Угрин 25" куќиштето на хард дискот работи одлично и брзо како резервна единица, помагајќи да се извлечат податоци од стариот или мртов хард диск на лаптопот. Идеален за искористување на вашиот стар хард диск од 2,5 инчи и SSD како надворешен USB диск кога ви треба дополнително складирање. 5 Gbps Супер Брзина : со стандардна SATA III и USB 3.0 врска, ова HDD ssd куќиште може да поддржува до 5gbps брзина на пренос. Забрзано со ПРОТОКОЛОТ UASP, што го прави случајот HDD SSD 70% побрз од традиционалниот USB 3. УГРИН САТА комплет може наназад компатибилен СО USB 2. Побезбеден и Стабилен Пренос : со поддржан UASP и TRIM, вградениот чипсет поддржува и повеќекратна заштита за ВАШИОТ SSD И HDD за да обезбеди безбедносен пренос на податоци. Издржливост И Безбедност : Ако вашиот диск само ќе седне на биро или ќе патува во ранец, ова издржливо куќиште ОД 2,5 HDD SSD треба да го заштити доволно добро, изработено од цврста abs пластика и доаѓа со парче пена за ДА спречи SSD да се превртува во внатрешноста на овој hdd случај и да се прицврсти на своето место. Широка Компатибилност : погонското куќиште со цврста состојба е погодно за 7мм и 9,5 мм 2,5 инчи SATA III/ II/ I HDD SSD, компатибилно Со SAMSUNG SEAGATE WD Toshiba, итн. Угрин лаптоп компјутерски хард диск куќишта може брзо да се препознаат Од Виндоус 11/ 10/ 8.1/ 8/ 7/ Виста/ XP, MAC OS И Линукс.

Поврзани производи..