• Свеж
Амир Звучни Машини, 40 Смирувачки Звуци И Машина За Бел Шум За Спиење Со Ноќно Светло За Бебиња За Спиење, Прилагодлива Осветленост, Мемориска Функција За Возрасни Б?
zoom_in

Амир Звучни Машини, 40 Смирувачки Звуци И Машина За Бел Шум За Спиење Со Ноќно Светло За Бебиња За Спиење, Прилагодлива Осветленост,

DEN 383.84

Стока
check Во продавницата

Автоматски ја зачувува последната поставка Ја елиминира маката да мора повторно да ја поставите. 40 Звуци со Висока верност и Смирување + - амир звучна бела машина за бучава обезбедува 40 висококвалитетни смирувачки звуци, има 14 бели звуци, 6 приспивни песни, 20 релаксирачки природни звуци (птици, бранови, потоци, музички кутии, камперски огнови, дожд, итн. Создавање мирна средина за побрзо заспивање. 7 Ноќни Светла И 6 Прилагодлива Осветленост-машината за бел шум има уникатни ноќни светла со 7 бои и 6 прилагодлив избор на осветленост. Може да се користи за канцелариско осветлување, менување млеко во прав, хранење пелени, интеракција родител-дете или спиење покрај креветот. Можете да ги користите овие 7 амбиентални светла за украсување на вашите environment.It може да биде само звукот или само ноќното светло!. - Оваа машина за бел шум може да се репродуцира по ваш избор. Може да игра постојано нон-стоп цела ноќ, а исто така има и тајмер за автоматско исклучување што треба да се постави 30, 60 или 90 минути за да се заштеди енергија. Исто Така, со мемориска функција, запомнете ја светлината, звукот, јачината на звукот итн. постави последен пат. Удобен е и брз за повторно користење без повторно прилагодување. *Quallable & Plug И Play - Вградена батерија, полнење тип-клинови, нема потреба да ја заменувате батеријата, може да се полни и рециклира, повеќе заштеда на енергија и еколошки, погодно за употреба во секое време. Пренослив дизајн и лесен, можете да го однесете насекаде, приклучете и играјте. Се РАЗБУДИ СО ЦЕЛОСНА ЕНЕРГИЈА-не Само за бебиња, туку и за мајки и татковци! Со врвен звучник, звучната машина обезбедува живописна симулација на звуци од природата, така што можете побрзо и подлабоко да влезете во вашата зона како спиење, медитација, јога или дремење.

Поврзани производи..