• Свеж
2 парчиња четка за веѓи Професионална мулти функција квадратни четки за веѓи Тридимензионални аголни четки за прикривање на четка, тенка мулти -намена, аголна четк?
zoom_in

2 парчиња четка за веѓи Професионална мулти функција квадратни четки за веѓи Тридимензионални аголни четки за прикривање на четка, тенка

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

2 различни големини : getе добиете 2 парчиња четки за веѓи во 2 големини, големиот е околу 6,5 инчи/ 165 мм, друга четка за веѓи е околу 6,1 инчи/ 155 мм, што може подобро да ги задоволи вашите потреби за употреба Квалитетен материјал : Мултифункционалната рачка на четката за веѓи е изработена од квалитетно дрво, лесен и лесен за држење; Влакната се изработени од квалитетно синтетичко влакно, густо и меко, направете ја вашата шминка рамномерна и суптилна, миење и еднократно, што ви служи долго време. Мултифункционална за употреба : Четката за квадратни веѓи може да создаде мазни линии и природни веѓи, исто така може да се примени за да се насликаат косата, чадливи очи, сенка за очи, усни, полнила, форми, линии и маскара. Убаво за шминка : Четката за шминка за повеќенаменски веѓи е уредна, мека, густа и удобна, погодна за почетници или професионални уметници за шминка за да нанесат коректор, помада, кармин или маскара. Сладок и практичен подарок : Четки за прикривање на веѓите се убави и практични подароци на мама, ќерки, сопруга, девојка, цимери, наставници, соученици и други на фестивали, Божиќ, роденден и годишнина. 2 различни големини : getе добиете 2 парчиња четки за веѓи во 2 големини, големиот е околу 6,5 инчи/ 165 мм, друга четка за веѓи е околу 6,1 инчи/ 155 мм, што може подобро да ги задоволи вашите потреби за употреба. Квалитетен материјал : Мултифункционалната рачка на четката за веѓи е изработена од квалитетно дрво, лесен и лесен за држење; Влакната се изработени од квалитетно синтетичко влакно, густо и меко, направете ја вашата шминка рамномерна и суптилна, миење и еднократно, што ви служи долго време. Мултифункционална за употреба : Четката за квадратни веѓи може да создаде мазни линии и природни веѓи, исто така може да се примени за да се насликаат косата, чадливи очи, сенка за очи, усни, полнила, форми, линии и маскара.

Поврзани производи..