• Свеж
Прекинувач за ДЕСКТОП КОМПЈУТЕР, Прекинувач за куќиште За десктоп КОМПЈУТЕР Двојни USB Порти Напојување За напојување Вклучување/Исклучување Ресетирање Копче За А?
zoom_in

Прекинувач за ДЕСКТОП КОМПЈУТЕР, Прекинувач за куќиште За десктоп КОМПЈУТЕР Двојни USB Порти Напојување За напојување Вклучување/Исклучување

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Со Повеќе Порти] ова копче за напојување на КОМПЈУТЕР има ДВА USB 20 интерфејси, со аудио интерфејс и интерфејс за микрофон, тоа е супер погодно за вас. [Доволно Должина] 1,55 метри во должина е доволно за да го користите. [Лесно за инсталирање] само проверете ја веб-страницата на вашата матична плоча за прирачник каде да ја поврзете или едноставно отстранете ги конекторите од предниот панел еден по еден, заменувајќи ги со оние што ги обезбедува прекинувачот. [Широка Апликација] може да се користи Во Интернет кафулиња, семејства, бизниси итн. Со овој прекинувач за напојување поврзан, нема потреба да се фрлате под бирото за да го вклучите КОМПЈУТЕРОТ. [Гаранција за задоволство] ние се грижиме за чувството на секој клиент. Ако овој производ не ги исполнува или надминува вашите очекувања, вратете го за да добиете 100% поврат, без никаков проблем.

Audio Port:

Поврзани производи..