• Свеж
8 GPU ETHEREUM Најдобра Ефикасна Рударска Опрема, Систем За Рударска Машина &засилувач; Платформа, Боса Матична Плоча ЗА БТК/ЕТХ/ЗЕЦ со 4 Вентилатори за Ладење, Кутија За Р?
zoom_in

8 GPU ETHEREUM Најдобра Ефикасна Рударска Опрема, Систем За Рударска Машина &засилувач; Платформа, Боса Матична Плоча ЗА БТК/ЕТХ/ЗЕЦ со 4 Вентилатори

DEN 10320.00

Стока
check Во продавницата

Безбедно и Тивко - може да обезбеди тивки перформанси, мала потрошувачка на енергија, да го намали производството на топлина, заштеда на енергија и безбедна употреба Ова е задолжително За рударство Биткоин( Бтк), Етереум (ИТН) и која било друга криптовалута. 8 Порти НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР-системот за рударска машина доаѓа со 8 интерфејси НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, а растојанието ПОМЕЃУ интерфејсот НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР е околу 70мм. Поддршка АТХ матична плоча, вграден, надворешен двоен псу хостинг, ПСУ монтажа, хард диск.(Графичките картички подолги од 320мм не можат да се користат. Материјал за надградба - нашата кутија за рамка НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР за рударство е изработена од висококвалитетен челик, кој е цврст и издржлив и може повторно да се користи. Може целосно да го заштити ВАШИОТ ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР и електронската опрема од оштетување и да ги заштеди трошоците за употреба. Етх Рударска Опрема-Вклучувајќи : матична плоча, G Серија ПРОЦЕСОРОТ (СО процесорот зрачи плоча*1), 128 GB SSD, 4 G RAM МЕМОРИЈА, 6000 вртежи во минута ладење вентилатор * 4, 6 ПИНСКИ кабел до (6 + 2) Пин * 8 парчиња, завртки пакет. Компатибилен Со Win10 /i OS, но ќе треба сами да го инсталирате системот. Забелешка-системот НА машини ЗА рудар НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР не доаѓа со ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР или ПСУ. Треба да инсталирате сопствено напојување за работа, а нашата матична плоча поддржува само едно напојување. Ако сакате да користите повеќеканално напојување, треба да го скратите. Ве молиме слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања. Нашата кутија за рамка НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР ЗА рударство е изработена од висококвалитетен челик, кој е цврст и издржлив и може повторно да се користи. Може целосно да го заштити ВАШИОТ ГРАФИЧКИ ПРОЦЕСОР и електронската опрема од оштетување и да ги заштеди трошоците за употреба. Може да обезбеди тивки перформанси, мала потрошувачка на енергија, да го намали производството на топлина, заштеда на енергија и безбедна употреба. Ова е задолжително За рударство Биткоин( Бтк), Етереум (ИТН) и која било друга криптовалута.Голем Јаз Во Портата Помеѓу Графичките Процесори растојанието помеѓу интерфејсот НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР е околу 70мм, а просторот е поголем од другите рудари.8 * Графички ПРОЦЕСОР Пристаништа матичната плоча на рударската машина боси коски доаѓа со 8 интерфејси НА ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, а 8 Графички Процесори може да се инсталираат во исто време.

Поврзани производи..