• Свеж
Држач За Монтирање На камерата на даската За Сурфање, Фиксен Држач За Фиксна Камера За Сурфање Со Фиксен Држач За Сурфање За Сурфање На Вода За Даска За Сурфање на Н?
zoom_in

Држач За Монтирање На камерата на даската За Сурфање, Фиксен Држач За Фиксна Камера За Сурфање Со Фиксен Држач За Сурфање За Сурфање На Вода За

DEN 256.00

Стока
check Во продавницата

Фиксен Уред со камера - - - ви Овозможува стабилна инсталација и флексибилно прилагодување за обезбедување на камерата на даска за сурфање или кајак Издржлив Материјал - - - држачот За монтирање На Камерата е изработен од висококвалитетен пвц материјал, кој е цврст, лесен и издржлив. Опсег На Примена - - - држач за фиксирање на спортска камера на даска за сурфање се користи за даски за сурфање на надувување, специјално дизајнирани за даски за сурфање на надувување. Среќно Искуство - - - одличен избор за сурферите да уживаат во драгоцени моменти и да ги снимаат своите спортски моменти додека сурфаат на вода. Едноставна Операција - - - Едноставна за употреба, лесна за инсталирање и расклопување. Без никакви тешки барања иако го користите за прв пат. Издржлив Материјал : држачот За монтирање На Камерата е изработен од висококвалитетен пвц материјал, кој е цврст, лесен и издржлив. Фиксен Уред за камера : ви Овозможува стабилна инсталација и флексибилно прилагодување за обезбедување на камерата на даска за сурфање или кајак. Среќно Искуство : одличен избор за сурферите да уживаат во драгоцени моменти и да ги снимаат своите спортски моменти додека сурфаат на вода. Опсег На Примена : држач за фиксирање на спортска камера на даска за сурфање се користи за даски за сурфање на надувување, специјално дизајнирани за даски за сурфање на надувување.

Item Type:
Surfboard Camera Mount Bracket
Material:
PVC
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx.106g/3.7oz
Package List:
1 x Base:
1 x Camera Stand:
1 x Bracket:
1 x  Pin:
1 x Nut:

Поврзани производи..