• Свеж
Мајклпро МП003060 2-Парче За Заклучување Црево Стегач Клешти Во Собата, Патентиран Еднократна Употреба, Црево Стегач Алатка Постави Црево Стиснете Клешти Во Собата, Д?
zoom_in

Мајклпро МП003060 2-Парче За Заклучување Црево Стегач Клешти Во Собата, Патентиран Еднократна Употреба, Црево Стегач Алатка Постави Црево Стиснете

DEN 343.84

Стока
check Во продавницата

●УПОТРЕБА}новите Стеги За Црево За Заклучување Мајклпро се идеални за безбедно стегање на флексибилни црева при изведување автомобилска дијагностика или поправки Исто така совршен за линии за сопирачки, линии за гориво црева за течноста за ладење и вакуумски линии. ●СЕТ од 2®ќе добиете комплет од 2 клешти за стегање со димензии 8" во и 6 " во должина, тие се идеални за црева со дијаметар 26мм и 35 – 40мм соодветно. ●ЗАКЛУЧУВАЊЕ за БРЗО ОСЛОБОДУВАЊЕ ● стегачот има уникатен механизам за заклучување со брзо ослободување кој автоматски ги прицврстува вилиците во која било положба и се ослободува со едноставно активирање на рачката за ослободување што е лесно достапна. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА е Обликувана од цврст, лесен најлон исполнет со стакло што не се краде, кој е отпорен на масло и други вообичаени автомобилски течности и хемикалии. ●ЗАОБЛЕНИТЕ РАБОВИ вилици имаат заоблен раб што нема да се исече на црева, а зафатите се големи и заоблени за удобност, со ребра што не се лизгаат и штитници за прсти. Аголните вилици овозможуваат лесен пристап до тешко достапни црева буквално насекаде на возилото.

Поврзани производи..