• Свеж
Лоје Облека Организатор Плакар Детски Цртан ФИЛМ Пп Кутија За Складирање Фиока За Складирање Кутија За Облека Табла За Торба Со Решетки Преграда Оддел За Панталон?
zoom_in

Лоје Облека Организатор Плакар Детски Цртан ФИЛМ Пп Кутија За Складирање Фиока За Складирање Кутија За Облека Табла За Торба Со Решетки

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетен Материјал ● Нашата Кутија За Складирање На Преклопување Е Изработена од Висококвалитетен И Издржлив Мрежен Пп Материјал, Издржлив, Не избледен, Не-деформирачки, Преклоплив, Перен, Свеж И Без Мирис, Пвц Мрежеста Ткаенина, пп одбор-доказ, Дише, Свежи Предмети За Чување Се Чисто Здравје ●Дизајн На Преклопување Кога Не Ја Користите Нашата Кутија За Складирање, Таа Може Да Се Преклопи И Компресира За Складирање Без Да Зафаќа Простор. ●Мултифункционален Q : Нашата Фиока За Складирање Има Посебен Оддел За Чување Облека, Кошули, Панталони, Здолништа, Хеланки, Долна Облека, Градници, Чорапи, Вратоврски, Шалови Итн., Како И Некои Тривијални Канцелариски Материјал И Материјали За Бања И Кујнски Материјали. €Заштеда На Простор : Кутијата За Складирање Може Фиоки, Кабинети И Внатрешен Простор. Користењето На Просторот За Фиоки Може Значително Да Се Подобри, Што Го Олеснува Наоѓањето На Предметите Што Ги Сакате, Заштедувајќи Многу Време. €Стојат И Не Се Распадна Q Вграден Пп Фиока, Три-И Јасна, Независна Трансферот И Местото Нема Да Се Олабави, Решавање На Недостатоците На Стариот Модел На Мал Простор и Лесно Да се Изгубат. Мали : 36€18€19cm/14. Голем : 36€25€21cm/14.27 инчи материјал : ПВЦ мрежа + пп табла производите вклучуваат : 1 € кутија за Складирање (пакетот не содржи облека, кутија за складирање).

Поврзани производи..