• Свеж
Абаодам 12 парчиња/поставени Куфери За Организатор На Постелнина Торби За Организатори Торби За Чување Бонбони Торбичка За Складирање На Врвки Торбичка За Складир?
zoom_in

Абаодам 12 парчиња/поставени Куфери За Организатор На Постелнина Торби За Организатори Торби За Чување Бонбони Торбичка За Складирање На

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ЛЕНЕНИ ВРЕЌИ за СКЛАДИРАЊЕ Лесен и пренослив, може да собере голема количина награди и богатства ТОРБИЧКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НАКИТ Едноставна За пакување и затворање со врвка за влечење, добра и за домашните и за кујнските потреби во секојдневниот живот, корисна и убава. ЛЕН ОРГАНИЗАТОР Украсени со уникатен модел на облик на срце, го прават уникатен и елегантен. КУФЕРИ ОРГАНИЗАТОР КЕСИ може да се користи и за чување бонбони, накит, закуски, џебни часовници, синџири, нараквици. ТОРБА ЗА ЧУВАЊЕ БОНБОНИ Направете одличен додаток за детски монети, картички, сметки, складирање на промени. ЛЕНЕНИ ВРЕЌИ за СКЛАДИРАЊЕ Лесен и пренослив, може да собере голема количина награди и богатства. ТОРБИЧКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НАКИТ Едноставна За пакување и затворање со врвка за влечење, добра и за домашните и за кујнските потреби во секојдневниот живот, корисна и убава. ЛЕН ОРГАНИЗАТОР Украсени со уникатен модел на облик на срце, го прават уникатен и елегантен. КУФЕРИ ОРГАНИЗАТОР КЕСИ може да се користи и за чување бонбони, накит, закуски, џебни часовници, синџири, нараквици. ТОРБА ЗА ЧУВАЊЕ БОНБОНИ Направете одличен додаток за детски монети, картички, сметки, складирање на промени. Список на пакети 12 карактеристики На Торбичката За Складирање х-Материјал : кутија за Носење Ткаенина. - Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка торбичка за складирање на врвки. - Големина : 14 х 10 х 0,2 см. - Боја : како што е прикажано. - Може да се користи и за чување бонбони, накит, закуски, џебни часовници, синџири, нараквици торбичка за складирање накит. - Украсена со уникатна шема на облик на срце, направете ја уникатна и елегантна торба за складирање бонбони.

Поврзани производи..