• Свеж
Комплет Прибор За Јадење Од Алуминиумска Легура, Мали Преносни Стапчиња За Јадење Убава Практична Извонредна Амбалажа За Еднократна Употреба Сребрени Садови За П?
zoom_in

Комплет Прибор За Јадење Од Алуминиумска Легура, Мали Преносни Стапчиња За Јадење Убава Практична Извонредна Амбалажа За Еднократна

DEN 130.24

Стока
check Во продавницата

●Мал Пренослив Q : комплетот За Прибор за Јадење има компактен дизајн на структурата и зафаќа помалку простор, што го олеснува носењето при излегување ●Извонредно Пакување● : сребрените садови за Еднократна Употреба доаѓаат со овална тркалезна висококвалитетна кутија од алуминиумска легура, лесна за носење. ®Широка Примена : комплет прибор за јадење од нерѓосувачки челик може да се користи во секојдневниот живот, патувања, јадење на отворено, канцеларија и други ситуации и може повторно да се користи. €Одличен Материјал Q : комплетот за рамни садови За Кампови е изработен од сите нерѓосувачки челик, висока цврстина, не е лесен за ' рѓа, лесен за чистење, лесен за употреба. €Убава Практична Q : Преносливиот рамен софтвер е елегантен и едноставен во дизајнот, убав и издржлив, погоден за употреба при закажување и еколошки. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Прибор За Јадење : Нерѓосувачки Челик, Должина На Лажица Од Алуминиумска Легура : Прибл. 13,5 см / 5,3 Во Должина На Вилушка : Прибл. 13,5 см / 5,3 Во Должина На Стапчиња За Јадење По Склопување : Прибл. 22см / 8,7 Во Заштитна Обвивка Големина : Должина : Прибл. 14,5 см / 5,7 Во Ширина : Прибл. 2,8 см / 1,1 Во Висина : Прибл. 2см / 0,8 Во Тежина : Прибл.9 oz Пакет Листа : 1 x Стапчиња За Јадење (Пар) 1 x Вилушка 1 x Лажица 1 x Заштитна Обвивка.

Item Type:
Cutlery Set
Material:
Stainless Steel, Aluminum Alloy
Spoon Length:
Approx. 13.5cm / 5.3in
Fork Length:
Approx. 13.5cm / 5.3in
Length of Chopsticks After Assembly:
Approx. 22cm / 8.7in
Protective Shell Size:
Length:
Approx. 14.5cm / 5.7in
Width:
Approx. 2.8cm / 1.1in
Height:
Approx. 2cm / 0.8in
Weight:
Approx. 55g / 1.9oz
Package List:
1 x Chopsticks(Pair):
1 x Fork:
1 x Spoon:
1 x Protective Shell:

Поврзани производи..