• Свеж
Maotopcom Flamless Candles Соларни светла Природно бело мини полнење со треперење на лантери за ланчиња, свеќи за предводена ламба ноќ за свадбена роденденска забава Божиќ, Де?
zoom_in

Maotopcom Flamless Candles Соларни светла Природно бело мини полнење со треперење на лантери за ланчиња, свеќи за предводена ламба ноќ за

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

⭐Соларни свеќи без осветлување ⭐ Обезбедете реален трепкачки ефект. Свеќите со соларна енергија можат да се полнат на сончевата светлина и да се користат во текот на ноќта, со низок јаглерод и еко-животна средина. Сосема нема потреба од електрична енергија и без жици. Целиот дизајн на процесот на запечатување, 100% водоотпорен. Овие свеќи можете да ги ставите во транспарентна стаклена тегла или абажур за употреба на отворено. Дури и ако тоа е дождлива ноќ, вашата балконска градина може да има и прекрасна светлина за треперење. Сончевата лажна свеќа е соларна моќност, без чад, безмилосна, ветровито, нема оган-опасности или ризици што гори и е многу безбедна. Се користи во текот на ноќта и е ниско јаглерод и еколошки. ⭐ лесно да се користи ⭐. Ставете го врвот на свеќи под сонцето, вклучете го прекинувачот на свеќи на дното, тој автоматски ќе се наполни. Чајната светлина во темна околина автоматски ќе се вклучи и автоматски ќе излезе во светла околина. Треланите светилки со светло LED се идеални за украси, можете да го ставите чајниот светло на маси или на друго место во ресторани, свадби за дома и градина, забави, фестивалски украси. Користењето на тоа ќе ви донесе поинакво искуство. ⭐Соларни свеќи без осветлување ⭐. Обезбедете реален трепкачки ефект. Свеќите со соларна енергија можат да се полнат на сончевата светлина и да се користат во текот на ноќта, со низок јаглерод и еко-животна средина. Сосема нема потреба од електрична енергија и без жици. Целиот дизајн на процесот на запечатување, 100% водоотпорен. Овие свеќи можете да ги ставите во транспарентна стаклена тегла или абажур за употреба на отворено. Дури и ако тоа е дождлива ноќ, вашата балконска градина може да има и прекрасна светлина за треперење. Сончевата лажна свеќа е соларна моќност, без чад, безмилосна, ветровито, нема оган-опасности или ризици што гори и е многу безбедна. Се користи во текот на ноќта и е ниско јаглерод и еколошки. ⭐ лесно да се користи ⭐. Ставете го врвот на свеќи под сонцето, вклучете го прекинувачот на свеќи на дното, тој автоматски ќе се наполни. Чајната светлина во темна околина автоматски ќе се вклучи и автоматски ќе излезе во светла околина. Треланите светилки со светло LED се идеални за украси, можете да го ставите чајниот светло на маси или на друго место во ресторани, свадби за дома и градина, забави, фестивалски украси. Користењето на тоа ќе ви донесе поинакво искуство.

Size:
2.17 D * 2.95 H
Light's Color:
Natural White
Solar Panel:
2V 10ma
Battery:
1.2V 40mah batteries
Full Charging Time:
4-8 hours
Working Time:
6-8 hours
Material:
ABS Plastic
Package includes:
6 * Mini solar battery-operated flameless candles:
Occasions:
bedroom, bar, church, garden, living room, bathroom, party, family dinner, and outdoor picnic, etc.:
Note:
1. Due to the loss of transportation and storage, some candles may be in a state of insufficient energy. :
Please turn on the bottom switch (turn it clockwise to the end) and charge it under direct sunlight for 4-8 hours for testing.:
If the product is damaged, please contact us by email, we will provide you with a satisfactory solution as soon as possible.:
2. The switch must be turned on when charging.:
3. The solar candles only work in the dark environment.:
4. Do not put the candles into fire or water.:
5. The battery must be recycled or disposed of.:

Поврзани производи..