• Свеж
MIESHERK АКЦИИ [2 Пакет] Прилагодлив Ремен За Рамо: Замена iPad Ремен Издржлив Најлон Вратот Појас Пренослив Носење Вратот Јаже за iPad, Crossbody Торба, Лаптоп Торба, Камера, Дво?
zoom_in

MIESHERK АКЦИИ [2 Пакет] Прилагодлив Ремен За Рамо: Замена iPad Ремен Издржлив Најлон Вратот Појас Пренослив Носење Вратот

DEN 191.68

Стока
check Во продавницата

●ГОЛЕМИНА : Ширина На Ременот : 1,26 ИнчиДолжината на ременот за рамо може да се прилагоди од 32"" - 61". Можете да го прилагодите според вашите потреби, многу флексибилни!. ●АПЛИКАЦИЈА : овие ремени за замена се идеални за ајпад, Камера, i Phone, багаж За Лаптоп, Чанта Вкрстена Торба, Чанта, платнени чанти, торба за гласници, актовки и сите други торби или чанти што можете да ги помислите. ●МАТЕРИЈАЛ : ремените за вратот се изработени од најлон во изработка, издржливи и мазни.Текстурата допира многу удобно. Функција : овој ремен за рамо доаѓа со Адаптер За Конектор, отстранлив прилагодлив ремен, многу пренослив!. ●СОВЕТИ : овој ремен може да се пере и има гарантен период од 360 дена, ве молиме слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања!.

Поврзани производи..