• Свеж
ЕДНОСТАВНО УБАВО СЕКОГАШ Означувајте Вреќи Со Вино 13 инчи | Еднократно Носете Торби За Подароци Со Шишиња Со Вино Со Рачки За Свадбен Роденден Материјали За Божиќн?
zoom_in

ЕДНОСТАВНО УБАВО СЕКОГАШ Означувајте Вреќи Со Вино 13 инчи | Еднократно Носете Торби За Подароци Со Шишиња Со Вино Со Рачки За

DEN 784.00

Стока
check Во продавницата

- НАШАТА УНИКАТНА ТОРБА за ВИНО веднаш ГО ПОДИГНУВА вашиот подарок од шише со вино - Додава ШАРМ на вашиот подарок-може да се користи и КАКО ОРГАНИЗАТОР за складирање за васals/домашни најважни работи - ТКАЕНИНА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА ШТО МОЖЕ ДА се ПЕРЕ-кесичките за вино се изработени од ТКАЕНИНИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ и се перат, потрајни и преслатки, гроздобер, исто така, стилски и ОДЛИЧНА АЛТЕРНАТИВА на хартиените и пластичните кеси за вино. - СИЛНИ РАЧКИ со ЈАЖЕ : кесите со шишиња со вино се дизајнирани со рачки со јаже, што ќе ви овозможи побезбедно чувство при носење, удобно и безбедно да ги држите шишињата со вино. - СОВРШЕНИ за : овие кеси за подароци за шишиња со вино се совршени за шишиња со вино или било која големина на шише долг или висок подарок. и, исто така, совршен за ангажман подарок торба за вино, свадба, слепа винска забава, дегустација на вино, домашно складирање, роденден, посета, забава, пакување подароци, загревање на куќата, годишнина, божиќ, денот на благодарноста, денот на вљубените и секоја друга пригода. - ПОЕДИНЕЧНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ СО сложеност и прецизност - плаќаме ФЕР работна сила на нашите занаетчии и обезбедуваме едноставно УБАВ и разумен производ на нашите покровители. Совршена рамнотежа на елеганција и живописни бои за засилување на сите ваши свечености - Навлаки За Шишиња Со Вино "На Здравје - Темоти"! - Ексклузивен акцент за јадење-Уникатен И креативен дизајн-Изработен со употреба на 100% памучни ткаенини-Задебелени бои кои даваат изјава-совршено се Комбинираат со шише вино како подарок-Поединечно ракувајте со прецизно Перат И издржливи овие еколошки кеси за вино за шише со вода/вреќи со вино.

Поврзани производи..