• Свеж
Сончоглед Акварел Симпатичен Ранец За Перење Голема Тешка Торба За Перење Алишта за Студенти од Колеџ торба за Перење Алишта Со Ремени За Перење За Стан Камп Перал?
zoom_in

Сончоглед Акварел Симпатичен Ранец За Перење Голема Тешка Торба За Перење Алишта за Студенти од Колеџ торба за Перење Алишта Со Ремени

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

[Издржлив Материјал] - Изработена ОД силна И издржлива ткаенина од 600д оксфорд, оваа торба за перење е отпорна на солзи, водоотпорна, цврста и може да се пере во машина [Екстра-голем капацитет] - 14,5" х 14,5" х 29,3" (Л х ш х Х), Доволно за лесно држење на 3 серии алишта. [Прилагодлив ремен за рамо] - Широки ремени За рамо, разумен дизајн на растојание, поудобен за носење. Засилено" Х " двојно шиење на ремени за да се спречи негово раскинување при носење или извлекување од автомобилот. [Дизајн на врвка] - дизајнот на врвката за влечење на ранецот ви овозможува брзо складирање на работите. Затегнете јазол над бравата на врвката за да ја заштитите вашата приватност и да спречите паѓање на облеката за време на транспортот. [Повеќекратна Употреба]-ранецот со две рачки (горната и страничната), кој може да се користи како ранец за перење, патна торба, торба за складирање, висечка пречка, торба за патување и вреќа во теретана. Погоден за колеџ, кампување, совршено складирање валкана облека, вреќи за спиење, перници, играчки за бебиња и така натаму. Ти се случува ли тоа? Уморни од влечење тешки корпи во просторијата за перење? Дали најдовте доволно голема торба за перење? Дали вашата торба за перење често рипува за време на транспортот? Дали барате Тешка торба за перење? Тешкиот ранец за пречки за Перење на синестур е изработен од врвно издржлива ткаенина од 600д оксфорд и понатаму сошиен со армирани конци од сите страни. Доволно е цврст за да трае многу години добро служејќи ја целта. Дали барате нешто за да ја фатите целата облека за скитници од собата на вашиот тинејџер или едноставен производ за да ги одржувате вашите соби уредни и подготвени за денот на перење? Екстра големиот Сончоглед Акварел На синестур Симпатичен Ранец за Перење е тешка замена за корпи за перење, канти или кофи.

Поврзани производи..