• Свеж
НУОБЕСТИ Штафелај Штанд Штафелај Држач За Штафелај Држач За Вентилатор Кинески Јапонски Рачен Вентилатор Држач За Тркалезни Вентилатори Основни Лавици За Изложб?
zoom_in

НУОБЕСТИ Штафелај Штанд Штафелај Држач За Штафелај Држач За Вентилатор Кинески Јапонски Рачен Вентилатор Држач За Тркалезни Вентилатори

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Можете да го испратите до вашите пријатели, семејства, - работник кој ги преклопува навивачите решетката, тие ќе бидат среќни за тоа Произведен со висококвалитетен материјал, одличен и прекрасен, можете да го чувате долгорочно. Можете да го поставите дома, дневна соба, спална соба, уметничка галерија, канцеларија, коридор и други места. Многу едноставен и привлечен начин за прикажување и прикажување на вашиот вентилатор за преклопување, тркалезен вентилатор и други вентилатори. Мазни површини, без бруси, не е лесно да ги повредите рацете, сигурен и одличен држач за дисплеј на вентилаторот. Опис овој производ е решетката за прикажување на вентилаторот, усвојување на премиум и издржлив материјал. Не може да се користи како практичен држач за вентилатори, туку и декорација на домот. лесен за инсталирање и расклопување, лесен, лесен за носење. Едноставен практичен, едноставен стил, уникатен и посебен. Карактеристики-Материјал : филостахис пубертет, - Произведен со висококвалитетен материјал, одличен и прекрасен, можете да го чувате долгорочно.- Многу едноставен и привлечен начин за прикажување и прикажување на вашиот вентилатор за преклопување, тркалезен вентилатор и други вентилатори.- Можете да го поставите дома, дневна соба, спална соба, уметничка галерија, канцеларија, коридор и други места.

Поврзани производи..