• Свеж
Водоотпорен кампување во ZBJH лов на итни случаи за итни случаи, прва помош торба за торбички Gadget SOS пакет торба за појас на половината за кампување за пешачење на отв?
zoom_in

Водоотпорен кампување во ZBJH лов на итни случаи за итни случаи, прва помош торба за торбички Gadget SOS пакет торба за појас на половината

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Тоа е празна тактичка торба за торбичка само за прва помош, не вклучува никаква содржина Поради различен метод на мерење, големината на производот може да има мала разлика. Внатрешно е торбата за прва помош има пространи прегради кои вклучуваат неколку џебови, силни еластични јамки и држачи за инструменти, лента за безбедност на кука и јамка и прегради за патенти за мрежни мрежи за мали материјали за прва помош. Кампување, патување со грб, крстарење, излети, ова одговара на сметката. Исто така е совршено за да се биде медицинска сестра на патот. Разновидната торба за прва помош има вкоренети џебови, како и склоп на дел за да се овозможи многу складирање. Лесен патент, разделувачи на дел за организација и прилично пространи. Доволно е мал за да го спакувате вашиот багаж за носење, но доволно големи за да ги држите сите предмети што ви се потребни во мал компактен пакет. Комплетот за прва помош е совршен за активности на отворено како пешачење, кампување, играње фудбал, велосипедизам, лов и многу повеќе. Исто така одлично за дома, училиште, работно место. Тоа е празна тактичка торба за торбичка само за прва помош, не вклучува никаква содржина. Поради различен метод на мерење, големината на производот може да има мала разлика. Внатрешно е торбата за прва помош има пространи прегради кои вклучуваат неколку џебови, силни еластични јамки и држачи за инструменти, лента за безбедност на кука и јамка и прегради за патенти за мрежни мрежи за мали материјали за прва помош. Кампување, патување со грб, крстарење, излети, ова одговара на сметката. Исто така е совршено за да се биде медицинска сестра на патот. Разновидната торба за прва помош има вкоренети џебови, како и склоп на дел за да се овозможи многу складирање. Лесен патент, разделувачи на дел за организација и прилично пространи. Доволно е мал за да го спакувате вашиот багаж за носење, но доволно големи за да ги држите сите предмети што ви се потребни во мал компактен пакет.

Size:
20x15x8cm/7.87x5.91x3.15in
Material:
1000D waterproof encrypted Oxford cloth
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
1*pocket :

Поврзани производи..