• Свеж
Mdesign Пластични Преносни Занает Чување Организатор Caddy Tote, Поделени Кошница Канта Со Рачка За Занаети, Шиење, Уметнички Материјали-Држи Четки, Обоени Моливи-Лумиер К?
zoom_in

Mdesign Пластични Преносни Занает Чување Организатор Caddy Tote, Поделени Кошница Канта Со Рачка За Занаети, Шиење, Уметнички Материјали-Држи

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ПАМЕТНО СКЛАДИРАЊЕ : Одлично За боја, сјај, предиво, панделки, хартија, маркери, боички, албуми и ткаенина; повеќе опции за складирање, вклучувајќи материјали за белешки, складирање фотографии, материјали за правење картички, умира, шаблони, удари, печати и многу повеќе; Користете дома за детски уметности и занаети, или во училница или уметничко студио - цврстата конструкција ги прави овие совршени за мноштво или организациски потреби ПРЕНОСЛИВ : интегрираната рачка Со Лесен зафат ги прави овие канти преносливи; рачката го олеснува и удобно извлекувањето на овие од полицата, од кабинетот или плакарот-особено кога се високи; Користете повеќе од еден за да создадете систем за складирање што работи за вас; Чувајте ги предметите организирани и подготвени - само фатете и одете. РАЗНОВРСНА компактната големина ги прави одлични и за студентски соби, детски соби, R, кабини и кампери. КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од издржлива пластика; дренажните дупки на дното на товарот ја оставаат водата да тече за да ги одржува предметите суви; ЛЕСНА НЕГА : Исчистете Со благ сапун и вода; Не ставајте во машина за миење садови. ЗАМИСЛЕНА ГОЛЕМИНА : Мерки 6" х 9. Овој занаетчиски торба за складирање на снабдување од m Design е совршен за складирање на занаетчиски материјали.

Поврзани производи..