• Свеж
Аиспортс Компатибилен Со Гармин Вену Квадратни 2/Вену 2 Плус/Вену/Вену Квадратни Бенд Силиконски, 20мм Бенд За Брзо Ослободување Мека Спортска Нараквица Метална Нар?
zoom_in

Аиспортс Компатибилен Со Гармин Вену Квадратни 2/Вену 2 Плус/Вену/Вену Квадратни Бенд Силиконски, 20мм Бенд За Брзо Ослободување Мека Спортска

DEN 1240.00

Стока
check Во продавницата

Компатибилност - силиконскиот заменски опсег со брзо ослободување од 20мм е специјално дизајниран За Garmin Venu Sq 2/Venu Sq 2 Музика/Venu 2 Плус/Venu/Venu Sq/Ferrunner 55/Претходник 245/Претходник 245 Музика/Претходник 645/Претходник 645 Музика/Пристап S12/Пристап S40/Пристап S42/Vivomove 3/Vivomove HR/vivomove luxe/vivomove спорт/vivomove стил/vivoactive 3/D2 Воздух/D2 Воздух X10 Паметен Часовник, Не Одговара За Garmin Venu 2/Venu 2s/Пристап S60/S62 Паметен Часовник (Паметниот Часовник не е вклучен). Премиум Материјал И Уникатен Дизајн-лентата за зглоб компатибилна со паметен часовник со ширина од 20 мм е изработена од мек и дише силиконски материјал, кој може да спречи иритација или алергија на кожата и да ви донесе удобно искуство при носење. Модерен рачно изработен и уникатен стилски дизајн за да го персонализирате вашиот паметен часовник и да одговара на вашето расположение, облека во секојдневниот живот, да го облечете часовникот и да го истакнете вашиот уникатен вкус. Прилагодлива Должина На Нараквицата-класичната метална спојка за тока ви овозможува лесно да ја прилагодите должината на лентата во секое време. Овој опсег на часовници одговара на зглобовите 5,5"-8,7"(140мм-220мм), погоден и за мажи и за жени. Постојат 21 дупки за прилагодување, многу практични и удобни. Ве молиме потврдете ја големината на вашиот зглоб кога нарачувате. Ве молиме изберете го точниот модел и големина на часовникот пред купувањето. Безбедност и Лесна Инсталација - опсегот на часовникот доаѓа со надградени пружински иглички за брзо ослободување на двата краја, кои прецизно и безбедно се заклучуваат на интерфејсот на опсегот на часовникот со ширина од 20 мм. Лесен за инсталирање и полетување, не е потребна дополнителна алатка. Идеален Подарок И Кавга-Бесплатно Купување-Неверојатен подарок за жени мажи деца, Совршен За Роденден, Денот на Таткото, Денот на Мајката, Годишнината, Денот на Вљубените, Божиќ, Денот на Благодарноста, Нова година. Искрено се надевам дека ќе можете да уживате во нашиот производ и да имате убаво шопинг искуство. Задоволство ни е да обезбедиме 24/7 професионална услуга за вас, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас преку порака ако имате какви било прашања во врска со производот. Опис на производот : аиспортс 20мм премиум мода за брзо ослободување стилски издржлив мек флексибилен лесен удобен силиконски прилагодлив заменски опсег за дишење со сребрен нерѓосувачки челик метален класичен затворач за тока нараквица нараквица За Гармин Вену Квадратни 2/Вену Квадратни 2 Музика/Вену 2 Плус/Вену/Вену Квадратни/Претходник 55/Претходник 245/Претходник 245 музика/ПРЕТХОДНИК 645/претходник 645 музика/пристап s12/пристап s40/пристап s42/vivomove 3/vivomove hr/vivomove лукс/vivomove спорт/vivomove стил/vivomove тренд/Vivoactive 3/D2 Воздух/D2 Воздух X10 Паметен Часовник.

Поврзани производи..