• Свеж
Тркалезна Срце Шеќер Обложени Јастреби Силиконски Декор Мувла Приврзок Рачно Изработени Украс Мувла За Денот На Вљубените Роденден Подарок Силиконски Привезок к?
zoom_in

Тркалезна Срце Шеќер Обложени Јастреби Силиконски Декор Мувла Приврзок Рачно Изработени Украс Мувла За Денот На Вљубените Роденден

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Можете да додадете извонреден златен прав, сребрени светки, пигменти и разни убави украси во калапот, се додека е исполнет со епоксидна смола, може да ви донесе прекрасни ефекти, полни со свој стил Изработен од силиконски материјал, издржлив и флексибилен за употреба, добра отпорност на топлина, не е лесен за кршење. Мали и лесни, лесни за правење украси и складирање,можат да направат прекрасни занаети и да го испратат на вашиот пријател како подарок. Може да се користи за украсување на домот, приврзоци за клучеви, обетки, ѓердани, приврзоци за ранци и други приврзоци за накит. Одлична мувла за да креирате рачно изработени предмети, тие ќе донесат повеќе забава за време на процесот на изработка. Тркалезни Срцеви Јастреби обложени Со Шеќер Силиконски Декор Мувла Приврзок Рачно Изработен Украс Мувла За Роденденски Подарок За Денот На Вљубените Силиконски калапи за клучеви за епоксидна смола карактеристики : Изработени од силиконски материјал, издржлив и флексибилен за употреба, добра отпорност на топлина, не е лесен за кршење.Мали и лесни, лесни за правење украси и складирање,можат да направат прекрасни занаети и да го испратат на вашиот пријател како подарок.Можете да додадете извонреден златен прав, сребрени светки, пигменти и разни убави украси во калапот, се додека е исполнет со епоксидна смола, може да ви донесе прекрасни ефекти, полни со свој стил.

Поврзани производи..