• Свеж
Безбедно заклучување на силиконски куќиште за заклучување компатибилен со AirPods Case 1 & 2 со приврзок за клучеви, мека заштитна кутија за ушите на ушите на ушите на уши?
zoom_in

Безбедно заклучување на силиконски куќиште за заклучување компатибилен со AirPods Case 1 & 2 со приврзок за клучеви, мека заштитна кутија

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

【Компатибилност】 Компатибилен со куќиштето за полнење Air Pods 2/1 (уредот не е вклучен) ❤ 【Надградено безбедно заклучување】 Функцијата за заклучување може цврсто да го обезбеди капакот на обвивката, никогаш нема да треба да се грижите за губење на Earpods 2/1 повеќе. ❤ 【Декоративни пет клучеви за лисја】】 votile bling приврзок со симпатичен дизајн на детелина со пет лисја што ги прави вашите ушни ушни ушни уши изгледаат прилично, симпатични и симпатични. 【Wired & безжично полнење】 Овој силиконски случај може да поддржува и жично и безжично полнење без да го отстрани заштитниот капак. 【Најдобри подароци】 Случаите со глас даваат различни бои за кои може да изберете. Тоа е одличен избор за подароци за свадба, роденден, ден на в Valentубените, Ден на мајките, Божиќ, Денот на благодарноста, итн. 【Компатибилност】 Компатибилен со случајот за полнење Air Pods 2/1 (уредот не е вклучен). ❤ 【Надградено безбедно заклучување】 Функцијата за заклучување може цврсто да го обезбеди капакот на обвивката, никогаш нема да треба да се грижите за губење на Earpods 2/1 повеќе. ❤ 【Декоративни пет клучеви за лисја】】 votile bling приврзок со симпатичен дизајн на детелина со пет лисја што ги прави вашите ушни ушни ушни уши изгледаат прилично, симпатични и симпатични. 【Wired & безжично полнење】 Овој силиконски случај може да поддржува и жично и безжично полнење без да го отстрани заштитниот капак.

Поврзани производи..