• Свеж
Комплет За Чистење Леќи хилитанд,2 парчиња Отстранете Ја Топката За Прашина За Фотографирање, Висококвалитетен Гумен Вентилатор за Воздух За Мобилни Телефони, Ком?
zoom_in

Комплет За Чистење Леќи хилитанд,2 парчиња Отстранете Ја Топката За Прашина За Фотографирање, Висококвалитетен Гумен Вентилатор за Воздух За

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Изработен од висококвалитетна гума, мека и еластична, лесно може да ја издува површинската прашина Млазница против плукање, воздушен удар под висок притисок, еднонасочен довод на воздух, проток на воздух, запечатен интерфејс, без истекување на воздух. Широк спектар на апликации, како што се мобилни телефони, компјутери, очила, камери, тастатури, SLR леќи итн. Супер мека, нетоксична, висока еластичност, удобна за допир. Компактно тело, лесно за носење и складирање, погодно за ракување. Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетна гума, мека и еластична, лесно може да ја издува површинската прашина. Млазница против прскање, воздушен удар под висок притисок, еднократно внесување воздух, проток на воздух, запечатен интерфејс, без истекување на воздух. Широк спектар на апликации, како што се мобилни телефони, компјутери, очила, камери, тастатури, SLR леќи итн. Супер мека, нетоксична, висока еластичност, удобна за допир. Компактно тело, лесно за носење и складирање, погодно за ракување. Спецификација : Боја : Сина, Црна Материјал : Гума+Пластика Вкупна Тежина : Околу 66g/2.33 Oz Користи : тетратки, компјутери, дигитални фотоапарати, мобилни телефони и Друга Опрема Големина На Производот : за 15*2.91 Инчен Пакет Листа : 2 * Отстрани Прашина Топката.

Color:
Blue, Black
Material:
Rubber+Plastic
Total Weight:
about 66g/2.33oz
Uses:
notebooks, computers, digital cameras, mobile phones and other equipment
Product Size:
about 15*2.3*2.3cm/5.91*0.91*0.91inch
Package List:
2 * Remove Dust Ball :

Поврзани производи..