• Свеж
Свежи Производи Контејнери За Складирање Овошје Од Зеленчук Со Време Снимање Сад За Складирање На Фрижидер И Фрижидер Организаторите Можат Организатор На Храна З?
zoom_in

Свежи Производи Контејнери За Складирање Овошје Од Зеленчук Со Време Снимање Сад За Складирање На Фрижидер И Фрижидер Организаторите

DEN 419.20

Стока
check Во продавницата

Уникатен Дизајн : Организаторот На Фрижидерот Има Послужавник За Одвод На Храната Подалеку Од И Филтрирајте Ја Водата На Површината На Зеленчукот И Овошјето И Намалете Го Расипувањето; Воздухот На Капакот Ја Промовира Циркулацијата На Воздухот За Да Ги Задржи Производите Посвежи Подолго; Горниот Тајмер Бирање Може Да Се Користи За Снимање На Датумот Кога Храната Се Чува За Да Се Обезбеди Свежина На Храната; Организаторот На Замрзнувачот Е Опремен Со Четиристран Запечатен Капак На Бравата За Да Ја Одржува Храната Свежа, Да Ги Изолира Мирисите Чисти И : Редење Фрижидер Орга Функционален, Разноврсен Зеленчук Овошје И Мала Храна Закуски Совршено Се Вклопуваат Во Овие Кујнски Организатори. Организирајте И Складирајте Ја Целата Ваша Кујна, Заштеда На Простор, Чиста И Не Мирис. Најдобар Подарок : Овие Контејнери За Свежи Е Одличен Подарок Идеален За Вашиот Пријател, Семејство. Контејнерите Се Преносливи И Лесни За Носење Што Ги Прави Идеални За Активности На Отворено, Како Што Се Излети, Кампување Или Патувања. Три Контејнери За Складирање Храна Со Различна Големина Може Да Се Користат За Складирање На Многу Видови Овошје Или Зеленчук, Како Што Се Зелена Салата, Зелка, Јагода, Боровинка И Различни Видови Месо И Риба. Исто Така, Лесно Може Да Се Користи Како Или Чинии За Мешање Зеленчук. Пластичното Складирање Храна Доаѓа Со Одвојлив Цврст Капак За Време На Снимање, Така Што Може Да Ве Сними Датум На Фрижидер За Храна.

Поврзани производи..