• Свеж
Dbylxmn Кеса За Отпадоци Диспензерот Ѕид Монтирани Намирници Кеса За Ѓубре Држач Пластична Кеса Кутија За Складирање Кеса За Ѓубре Контејнер Кутија За Складирање Кес?
zoom_in

Dbylxmn Кеса За Отпадоци Диспензерот Ѕид Монтирани Намирници Кеса За Ѓубре Држач Пластична Кеса Кутија За Складирање Кеса За Ѓубре Контејнер

DEN 251.04

Стока
check Во продавницата

Диспензерот За Вреќи За Отпадоци Од Материјал Изработен Од Пластика Е , Невкусен , Висока Температура, Лесен И Издржлив Карактеристики Контејнерот За Кеси За Ѓубре Е Дизајниран со Капак и Дно со превртување, Што Е Лесно Да се Стави Во Вреќата за Ѓубре, а Шупливиот Дизајн Однапред Го Олеснува Набудувањето На Кесата За Ѓубре Внатре. Функција Кутија За Складирање Вреќи За Ѓубре Е Во Состојба Да Ги Одржува Вашите Гаражни Кеси Добро Организирани И На Место Наместо Во Неред. Применливи Прилики Држачот За Кеси За Ѓубре На Ѕидот Е Широко Користен Во Спална Соба, Кујна, Дневна Соба, Канцеларија За Складирање Пластични Кеси, Кеси За Ѓубре, Кеси За Пазарење Итн. Монтирање На Ѕид Организаторот На Пластичната Кеса За Ѓубре Опремен Со Леплива Налепница Е Монтиран На Ѕид, Што Заштедува Простор И Лесно Се Инсталира. Соба за студентски дом Под Кревет Складирање Поблиску Корпа За Организатор Склопувачки Контејнери За Складирање Преклопливи Кутии За Складирање Утешни Кеси со Патент и Рачки За Чување Ќебиња Идеи Потпишете Контејнер За Складирање Памучни Кеси за Складирање. Диспензерот За Вреќи За Отпадоци Од Материјал Изработен Од Пластика Е , Невкусен , Висока Температура, Лесен И Издржлив. Карактеристики Контејнерот За Кеси За Ѓубре Е Дизајниран со Капак и Дно со превртување, Што Е Лесно Да се Стави Во Вреќата за Ѓубре, а Шупливиот Дизајн Однапред Го Олеснува Набудувањето На Кесата За Ѓубре Внатре. Функција Кутија За Складирање Вреќи За Ѓубре Е Во Состојба Да Ги Одржува Вашите Гаражни Кеси Добро Организирани И На Место Наместо Во Неред.

Поврзани производи..