• Свеж
Такфокс Паричник Случај за iPhone SE 2020/SE2, за Iphone 8/Iphone 7 Случај, СТП Кожа ИД Кредитна Картичка Слотови Носителот Фолио Флип Kickstand Отстранлив Магнетни Телефон Случај &зас?
zoom_in

Такфокс Паричник Случај за iPhone SE 2020/SE2, за Iphone 8/Iphone 7 Случај, СТП Кожа ИД Кредитна Картичка Слотови Носителот Фолио

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

?[Компатибилност] случајот Со паричник Со цврст убав изглед Такфокс е исклучиво дизајниран за apple i Phone SE 2020 / i Phone 8 / i Phone 7 совршено Одржува рамнотежа на практична функција и елегантен/ луксузен изглед. ?[Мултифункционален] iphone se 2020 паричник случај вграден Во 9 Картичка Слотови & 2 Пари Џебови во склопот продавница мулти кредитни картички, пари, ЛИЧНА КАРТА, љубовници или фотографија на детето. Задоволување на вашите потреби цел ден надвор. ?[Материјал] паричник случај за iphone se 2020 составен од напредна СТП Кожа, Магнети и КОМПЈУТЕР, нетоксичен и еколошки. Одвојлив тенок магнетски капак може да се користи одделно, во случај да сакате едноставен iphone SE 2020 случај на моменти. ?[Прекрасна Заштита] оваа футрола за паричник на i Phone 7/8/SE 2020 нуди заштита од гребнатини, секојдневно абење и капки светлина, го одржува вашиот телефон издржлив и модерен. ?[Iphone SE 2 Паричник Случај] Прецизните исечоци овозможуваат лесен пристап до сите копчиња. Функција за поддршка на Kickstand за удобно гледање видео, читање и време на лице. Карактеристики : € 100% Сосема Нов и Висок Квалитет. ●Луксузната стп кожа носи нежен и класичен изглед. €Изгради во 9 слотови картичка, 2 пари џебови слотови и 1 лиценца слотови, многу простор за се што ви треба.

Поврзани производи..