• Свеж
Mipcase 8 парчиња Фидер Контејнер Акрилик Жаба Кристално Ракчиња, Јадење: Чаши Џуџе Африкански Јадења Чиста Црвена Вода Бентична За Живи Диспензери Аквариум Влекачи С?
zoom_in

Mipcase 8 парчиња Фидер Контејнер Акрилик Жаба Кристално Ракчиња, Јадење: Чаши Џуџе Африкански Јадења Чиста Црвена Вода Бентична За Живи Диспензери

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

СТАНИЦА ЗА ХРАНЕЊЕ АКВАРИУММазна површина, лесна и удобна за чистење Безбедно за хранење риби. РИБА САД чашаНашите фидер чинии се направени од квалитетни акрилик,. ПОСЛУЖАВНИК ЗА ХРАНЕЊЕ АКВАРИУМ - - - Компактен и не зазема многу простор. Лесен и практичен. За редовно чистење, едноставно отстранете ги сите остатоци од храна и дајте му брзо плакнење со сапун и вода. ХРАНЕЊЕ АКРИЛНИ РИБИсоодветен акрилен конусен фидер за црви за домашна или продавница за миленичиња за употреба во аквариум. КРУГ ЈАСНО САДОВИ ПОСЛУЖАВНИКвшмукувачката чаша е изработена од квалитетен материјал, апсорпција и не е лесно да падне. конус чаша кошница фидер. Пакетот Вклучува 8 х Карактеристики на колибри за риби-фидер е направен од материјал, што е и практично За Долготрајна употреба Јадење За Хранење Ракчиња. - Доаѓа со вшмукување чаши, што е многу лесно да се инсталира во вашиот резервоар за риби или Послужавник За Садови за Аквариум со Вшмукување. - Може да се користи за хранење риби како фидер и одгледување водни растенија како сад за пловечка храна. - Компактна големина, без земање премногу простор. Лесен и практичен за користење Домашен Сад за Фидер. - Боја : Транспарентен контејнер за храна за риби. - Материјал : акрилик аквариум хранење прстен. - Големина : околу 6,5х6, 5х2см/ 2, 55х2, 55х0, 79 инчен црвен црв фидер конус чаши.

Поврзани производи..