• Свеж
Комплет За метла И Прашина, Тешка Тава За Прашина и Метла Со Долга Рачка, Метла И Комбо За Прашина За Подот на Лобито Со Филтер Во Форма На Чешел, Лесно Ги Отстранува ?
zoom_in

Комплет За метла И Прашина, Тешка Тава За Прашина и Метла Со Долга Рачка, Метла И Комбо За Прашина За Подот на Лобито Со Филтер

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

€éfective Cleaning ® Тави За Прашина Со Долга Рачка го чистат подот за вас, ги чистат аглите на плочките за бања, работ на тоалетите итн Дебелиот дизајн за шифрирање НА ЖИЦА ЗА МИЛЕНИЧИЊА, одговара на мртвите агли. Qw долг Век На Траење Нашиот Комплет За Прашина За Метла е изработен од материјал ОД ПП и нерѓосувачки челик, кој е анти- ' рѓа и издржлив. Одличен е по квалитет и исклучителен во изработката, што обезбедува долг век на траење. Qw Дизајн на суспензија●Комплетот Метла и Тава за Прашина прифаќа висечки дизајн, кој е погоден за складирање, заштедува простор и не е лесно да се акумулира вода. €éd Широка Употреба®дискот за прашина е изменет и поставен многу рамно на подот, осигурувајќи дека целата прашина и нечистотија лесно се зафаќаат. Совршен за дома, кујна, Р., лоби, кампување, внатрешна и надворешна употреба, добро исчистете. ● ●Нема Повеќе Свиткување●нема потреба да ја свиткате половината! Долгата рачка ви овозможува удобно да метете исправено. Плус, Тавата За Метла и Прашина доаѓа со филтер во форма на чешел кој лесно ја отстранува косата. Опис : нема потреба да ја свиткате половината и може да се исчисти без дополнителна сила. Исто така, има филтер во форма на чешел, кој лесно може да ја отстрани прикачената коса и пролевањето миленичиња.Спецификација : Име : Метла И Прашина Сетматеријал : Пп+Големина на нерѓосувачки челик : Околу 88*29см/34,6*11,4 Големина на индустријата : околу 76*25см/28,7*9,8 воглавна тежина : Околу 700гпакување Листа : метла*1дупан*1нотка : Поради рачно мерење, постои толеранција во големината на производот.

Name:
Broom and Dustpan Set
Material:
PP+stainless steel
Broom Size:
about 88*29cm/34.6*11.4in
Dustpan Size:
about 76*25cm/28.7*9.8in
Weight:
about 700g
Packing List:
broom*1:
Dustpan*1:
Note:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Due to the lighting effects and angles, there is a color difference in the product, please understand. :

Поврзани производи..